Μαθητής γυμνασίου επιτέθηκε με μαχαίρι στη δασκάλα του « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Μαθητής γυμνασίου επιτέθηκε με μαχαίρι στη δασκάλα του

Κατηγορία Σχολεία στις   8:55 π.μ.  |  Τρίτη 30 Μαΐου 2023

 


Ένας 16χρονος μαθητής επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε μια 51χρονη καθηγήτρια στο Γυμνάσιο Alessandrini στη Via Einaudi στο Μιλάνο και σήμανε συναγερμός στις Αρχές της Ιταλίας.


Όπως αναφέρει το Messaggero, ο νεαρός μαθητής εισέβαλε στην τάξη του Γυμνασίου στο Μιλάνο με ένα ψεύτικο όπλο και απείλησε τους συμμαθητές του. Τους φώναξε να φύγουν από την τάξη και στη συνέχεια φέρεται να επιτέθηκε στη δασκάλα με το μαχαίρι, τραυματίζοντάς τη.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 51χρονη δασκάλα τραυματίστηκε στο χέρι και στο κεφάλι από την επίθεση του 16χρονου ενώ ο ίδιος παραδόθηκε στις Αρχές, αφήνοντας το ψεύτικο όπλο σε ένα παγκάκι. Το ιταλικό μέσο αναφέρει ότι ήταν πιστό αντίγραφο πραγματικού.


Η δασκάλα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Legnano και η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή αλλά φαίνεται να βρίσκεται εκτός κινδύνου.



Ο υπουργός Παιδείας της Ιταλίας δήλωσε ότι «σημειώθηκε ένα πραγματικά ανησυχητικό περιστατικό. Μετά το πέρας της πανδημίας, βλέπουμε να πολλαπλασιάζονται τα βίαια επεισόδια, επειδή το βασικό θεμέλιο της παιδείας, οι διαπροσωπικές σχέσεις, διαταράχθηκε εκείνη την περίοδο».


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html