H Κρίσταλ Πάλας ωθεί την Αγγλία σε ένα ασύλληπτο ευρωπαϊκό τρεμπλ « Enimerosi 247

Translate

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 28 Μαΐου 2026

H Κρίσταλ Πάλας ωθεί την Αγγλία σε ένα ασύλληπτο ευρωπαϊκό τρεμπλ

Κατηγορία Αθλητικά στις   Μαΐου 28, 2026  |  Πέμπτη 28 Μαΐου 2026

 


Η Κρίσταλ Πάλας ακολούθησε τα χνάρια της Άστον Βίλα που κατέκτησε το Europa League την περασμένη εβδομάδα και σήκωσε με τη σειρά της το Conference League, με την Άρσεναλ να έχει την ευκαιρία το ερχόμενο Σάββατο (30/5) να γράψει ιστορία για λογαριασμό της Αγγλίας αν επικρατήσει της Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό του Champions League.



Οι Άγγλοι επελαύουν τη φετινή σεζόν στα Κύπελλα Ευρώπης και είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία. Μετά από την κατάκτηση του Europa League από την Άστον Βίλα στις 20 Μαΐου (3-0 στον τελικό κόντρα στην Φράιμπουργκ) το βράδυ της Τετάρτης (27/5) πήρε τη σκυτάλη η Κρίσταλ Πάλας η οποία επιβλήθηκε με 1-0 της Ράγιο Βαγιεκάνο στον τελικό του Conference League και πλέον το μπαλάκι πηγαίνει στην… Άρσεναλ.


Και αυτό γιατί αν οι Λονδρέζοι του Μικέλ Αρτέτα καταφέρνουν να επικρατήσουν της Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό του Champions League το ερχόμενο Σάββατο (30/5) τότε θα γράψουν ιστορία, αφού θα ολοκληρωθεί η σεζόν με τρεις αγγλικές ομάδες να ανεβαίνουν σε ευρωπαϊκές κορυφές, στις τρεις διοργανώσεις της UEFA.


Αν συμβεί κάτι τέτοιο, η Premier League θα γίνει το δεύτερο πρωτάθλημα της Γηραιάς Ηπείρου με τρεις ευρωπαϊκούς τίτλους την ίδια σεζόν, αφού τη σεζόν 1989-1990 η Serie A έκανε το “3 στα 3” χάρη στις επιτυχίες της Μίλαν (Κύπελλο Πρωταθλητριών), της Σαμπντόρια (Κύπελλο Κυπελούχων) και της Γιουβέντους (Κύπελλο UEFA).


#OJOALDATO – Si el Arsenal gana la Copa de Europa el próximo sábado, la Premier League será la segunda liga con tres títulos europeos en una misma temporada. La Serie A italiana lo logró en la temporada 1989-90 (el Milan ganó la Copa de Europa, la Sampdoria ganó la Recopa de…— MisterChip (Alexis) (@2010MisterChip) May 27, 2026



 SPORT24 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html