Ticker

6/recent/ticker-posts

Επένδυση Μαρινάκη με άρωμα... Βραζιλίας - Πήρε τρεις παίκτες



 Το αξιόπιστο «Athletic» αποκάλυψε πως η Νότιγχαμ Φόρεστ απέκτησε τρεις Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας σεζόν, δίνοντας 35 εκατομμύρια ευρώ στην Μποταφόγκο. Ο λόγος για τους Ιγκόρ Ζεσούς, Κουϊαμπάνο και Ζαΐρ Κούνια, οι οποίοι έρχονται στην Αγγλία για να δώσουν "βάθος" στην ομάδα.


Η σπουδαιότερη και πιο "λαμπερή" κίνηση είναι αυτή του Ιγκόρ Ζεσούς, ο οποίος είναι εξαιρετικός επιθετικός και έχει γράψει πολλές συμμετοχές. Σύμφωνα με τον ανταποκριτή ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής, Τιμ Βίκερι, πρόκειται για «έναν υπέροχο παίκτη».


Ο Κούνια είναι ένας 20χρονος στόπερ που η Μποταφόγκο απέκτησε από τη Σάντος τον περασμένο Φεβρουάριο και μετράει 17 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν ενώ ο Κουϊαμπάνο, είναι ένας 23χρονος αριστερός μπακ, που υπήρξε στο παρελθόν στόχος της Μπράιτον και έχει πετύχει την φετινή σεζόν δύο γκολ σε 22 αγώνες.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια