5 hacks για να επιβιώσεις από την καταιγίδα και να παραμείνεις στεγνή ακόμη και στον βρεγμένο δρόμo « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

5 hacks για να επιβιώσεις από την καταιγίδα και να παραμείνεις στεγνή ακόμη και στον βρεγμένο δρόμo

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   2:44 μ.μ.  |  Πέμπτη 18 Απριλίου 2024




Απλές συμβουλές που θα σε σώσουν τις βροχερές μέρες!


Οι βροχερές μέρες είναι η ιδανική ευκαιρία να φέρουμε στην επιφάνεια ασχολίες τις οποίες ενδεχομένως αμελούσαμε για καιρό καθώς δεν έχουμε την δυνατότητα να κινηθούμε πολύ εκτός σπιτιού. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που δεν έχεις την πολυτέλεια του χρόνου αλλά πρέπει να πας στη δουλειά;


Για να «επιβιώσεις» αυτές τις χειμωνιάτικες μέρες και να φτάσεις στη δουλειά σου χωρίς να έχεις ταλιπωρηθεί από την βροχή ακολούθα αυτά τα hacks:


 1. Διόρθωσε τις σπασμένες ομπρέλες


Όταν οι ομπρέλες σπάνε στον αέρα, οι περισσότεροι από εμάς τις πετάμε στα σκουπίδια και βιαζόμαστε να αγοράσουμε μια καινούργια. Αγόρασε λίγο εμαγιέ σύρμα σε ένα κατάστημα υλικού και κόψε ένα μικρό κομμάτι. Ταίριαξε τις οπές των πριτσινιών των σπασμένων τεμαχίων και βάλε το σύρμα μέσα από τις τρύπες. Τύλιξε το και συνέχισε να περνάς το σύρμα μέσα από την τρύπα μέχρι να μην υπάρχει άλλος χώρος. Στρίψε τα άκρα του σύρματος μεταξύ τους και κόψε.


 2. Αγόρασε πετσέτες από μικροΐνες


Αποθήκευσε μια πετσέτα μικροϊνών στο γραφείο σου, στην τσάντα του γυμναστηρίου ή οπουδήποτε άλλου μπορείς. Οι πετσέτες που απορροφούν το νερό μπορούν να στεγνώσουν γρήγορα τα μαλλιά εάν βρέχονται σε βροχόπτωση.


3. Η εφημερίδα κρατά την υγρασία


Οι εφημερίδες μπορεί να είναι μια βιομηχανία που πεθαίνει, αλλά είναι εξαιρετικά ικανές στο να αντλούν υγρασία από τα παπούτσια. Βάλε εφημερίδα επάνω σε βρεγμένα παπούτσια και τύλιξε το υπόλοιπο γύρω από το εξωτερικό, στερεώνοντας με λαστιχάκια. Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις την εφημερίδα μερικές φορές πριν στεγνώσουν αρκετά τα παπούτσια για να τα ξαναβάλεις στη ντουλάπα σου. Αυτή είναι μια πολύ ανώτερη μέθοδος από το να ρίχνεις ζεστό αέρα στα παπούτσια σου, κάτι που μπορεί να τα κάνει να συρρικνωθούν και το δέρμα να παραμορφωθεί.


4. Επέλεξε τη σωστή ομπρέλα

Οι περισσότεροι από εμάς αγοράζουμε ομπρέλα από κάποιον πλανόδιο στο δρόμο όταν μας πιάνει μια νεροποντή. Υπάρχουν πολλές ποιοτικές επιλογές ομπρέλας εκεί έξω που θα μας προστατέψουν από την βροχή, θα είναι ανθεκτική και δεν θα σπάσει με τον άνεμο. Αναζήτησε ομπρέλα με συμπαγή πριτσίνια και με λαβές με πλαίσιο υψηλής ποιότητας.



5. Εφεδρικές κάλτσες


Ακόμη και όταν φοράς τα κατάλληλα παπούτσια για τη βροχή, δεν υπάρχει εγγύηση ότι οι κάλτσες δεν θα βραχούν. Αν δεις ότι η βροχή θα συνεχίσει όλη την ημέρα απλά ρίξε ένα εφεδρικό ζευγάρι κάλτσες στην τσάντα σου, για κάθε ενδεχόμενο.



Πηγή: theissue.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html