Το smoothie που διώχνει το φούσκωμα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Το smoothie που διώχνει το φούσκωμα

Κατηγορία Υγεία στις   4:20 π.μ.  |  Τρίτη 12 Μαρτίου 2024



Όταν κάποιος αισθάνεται φούσκωμα, το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να φάει κάτι που θα κάνει την κατάστασή του χειρότερη.


Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες τροφές, οι οποίες μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν κάποιον που υποφέρει από φούσκωμα. Ένα αγαπημένο smoothie για να αντιμετωπίσετε το φούσκωμα είναι αυτό που σας προτείνουμε παρακάτω από ανανά και σπανάκι.


Είναι απλό στην παρασκευή του και αποτελείται από λίγα υλικά. Στην πραγματικότητα, αυτό το smoothie ετοιμάζεται σε μόλις πέντε λεπτά και έχει υπέροχη γεύση. Επιπλέον, διαθέτει συστατικά που βοηθούν φυσικά στην ανακούφιση από το φούσκωμα.


Σύμφωνα με το healthstat.gr θα χρειαστείτε:


- μισό φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη

- 1/3 του φλιτζανιού άπαχο γιαούρτι

- 1 φλιτζάνι σπανάκι

- μία μέτρια μπανάνα

- μισό φλιτζάνι ανανά

- ένα κουτάλι σπόρους chia

- μία με δύο κουταλιές μέλι (προαιρετικά)


Οδηγίες


Προσθέστε το γάλα αμυγδάλου και το γιαούρτι στο μπλέντερ, στη συνέχεια προσθέστε το σπανάκι, την μπανάνα, τον ανανά, τους σπόρους chia και το μέλι. Ανακατέψτε τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν.


Το σπανάκι είναι μια εξαιρετική πηγή φυλλικού οξέος, καθώς και σιδήρου και βιταμινών Α και C. Σε συνδυασμό με τους σπόρους chia, που προσφέρουν ωμέγα-3 λιπαρά και φυτικές ίνες, αυτό το smoothie με ανανά θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε σωστά τη μέρα σας.


Άλλες συμβουλές για να διαχειριστείτε το φούσκωμα


Εκτός από το να καταναλώσετε κάποιο smoothie, «το να πίνετε περισσότερο νερό μπορεί να βοηθήσει το σώμα σας να επιτύχει καλύτερη ισορροπία με λιγότερο φούσκωμα», λένε οι ειδικοί. Φροντίστε να πίνετε ένα ποτήρι νερό με κάθε γεύμα και προσπαθήστε να έχετε μαζί σας ένα μπουκάλι νερό όλη την ημέρα. Οι διατροφολόγοι προτείνουν επίσης να προτιμάτε τροφές πλούσιες σε νερό με φυσικά διουρητικά αποτελέσματα όπως καρπούζι, σπαράγγια, μπανάνα και ακτινίδιο.


Το φούσκωμα είναι κάτι φυσιολογικό και μπορεί να συμβεί σε όλους μας ανά διαστήματα, αλλά είναι σημαντικό να μιλήσετε με το γιατρό σας για οποιοδήποτε χρόνιο φούσκωμα, το οποίο εμφανίζεται τακτικά ή δεν υποχωρεί. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι μιας υποκείμενης πάθησης και σίγουρα χρειάζεται διαφορετική αντιμετώπιση από απλά διατροφικά tips..


Πηγή: dnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html