Γεωργία – Ελλάδα: Η ημέρα και το κανάλι μετάδοσης του «τελικού» για το Euro 2024 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Γεωργία – Ελλάδα: Η ημέρα και το κανάλι μετάδοσης του «τελικού» για το Euro 2024

Κατηγορία Αθλητικά στις   4:15 π.μ.  |  Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024


Η Εθνική ομάδα διέλυσε το Καζακστάν και πήρε την πρόκριση στον τελικό των Play Off του Euro 2024. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πάει την Τρίτη στη Τιφλίδα για να αντιμετωπίσει την Γεωργία στο μεγάλο ματς με φόντο την Γερμανία.


Το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζεται για να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας και στο Euro 2024 έκανε η Εθνική μας ομάδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά απ;o ένα μαγικό ημίχρονο διέλυσε με 5-0 το Καζακστάν (τα 4 γκολ στο πρώτο 45λεπτο) και πήρε την πρόκριση για τον τελικό των Play Off.


Εκεί σε ένα παιχνίδι όλη η χρονιά, καθώς είναι ο τελικός των τελικών, θα αντιμετωπίσει την Γεωργία που επικράτησε επίσης με ευκολία, αλλά με 2-0 του Λουξεμβούργου. Όπως ξέραμε ήδη από την κλήρωση που είχε γίνει, ο τελικό των Play Off θα διεξαχθεί στην Τιφλίδα την ερχόμενη Τρίτη 26 Μαρτίου με την Εθνική μας ομάδα να δείχνει έτοιμη για μια ακόμα μεγάλη νίκη, την μεγαλύτερη της εποχής Πογέτ παίρνοντας έτσι την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.


Όσον αφορά την τηλεοπτική κάλυψη του τελικού των τελικών ο αγώνας της Γεωργίας με την Ελλάδα θα μεταδοθεί από τον ALPHA και την NOVA, ενώ σχετικά με την ώρα η UEFA δεν την έχει ανακοινώσει επίσημα..


Πηγή: gazzetta.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html