Τι ισχυεί με τους διεθνείς στην ΑΕΚ - "Ό,τι χειρότερο να πάθει υποτροπή ο..." « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Τι ισχυεί με τους διεθνείς στην ΑΕΚ - "Ό,τι χειρότερο να πάθει υποτροπή ο..."

Κατηγορία Αθλητικά στις   9:02 μ.μ.  |  Τρίτη 12 Μαρτίου 2024



Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε για τη σημασία που θα έχει για την ΑΕΚ να αξιοποιήσει τη δύναμη της Opap Arena και αναφέρθηκε στα δεδομένα για τους πολλούς διεθνείς της ομάδας.


Η ΑΕΚ θα κάνει μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αν αξιοποιήσει την έδρα της στα playoffs, αρχής γενομένης με το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό στις 31 Μαρτίου, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.


«Για μένα είναι φαβορί η ΑΕΚ, πάντα θεωρούσα ότι ήταν, αλλά θα παίξει μεγάλο ρόλο να εκμεταλλευτεί την έδρα της», τόνισε.


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους πολλούς διεθνείς που θα απουσιάσουν για μέρες από τα Σπάτα. «Ο Λιβάι θα πάει για το ματς με τον Καναδά στις 23 Μαρτίου, είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί διεκδικούν πρόκριση στο Κόπα Αμέρικα. Ο Πινέδα παίζει 21 και 24 στις ΗΠΑ με το Μεξικό στο Final 4 του Nations League. Θα έχουν αρκετές μέρες για να επιστρέψουν, να ξεπεράσουν το jet lag και να προπονηθούν. Ο Κάλενς είναι ο μόνος που έχει ήδη φύγει για την εθνική του ομάδα.


Θα παίξει το δεύτερο παιχνίδι στις 26 Μαρτίου και θα γυρίσει οριακά για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 31 του μήνα, αλλά είναι έτοιμος ο Μουκουντί. Ο Γκατσίνοβιτς έχει ήδη κληθεί, θα δούμε αν θα πάει στη Σερβία γιατί προέρχεται από τραυματισμό. Ό,τι χειρότερο θα είναι να πάθει καμιά υποτροπή γιατί λείπει καιρό και είναι πολύ σημαντικό με την επανέναρξη να είναι έτοιμος γιατί έρχονται τρία ντέρμπι. Ο Φερνάντες και ο Άμραμπατ θα έχουν επιστρέψει μέχρι τότε», ανέφερε.


 Google News και

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html