Εξελίξεις στην ΑΕΚ πριν τα ντέρμπι- « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Εξελίξεις στην ΑΕΚ πριν τα ντέρμπι-

στις   5:54 π.μ.  |  Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

 


Ο Λιβάι Γκαρσία θα χρειαστεί να κάνει πάνω από 20.000 χιλιόμετρα εν πτήσει μέσα σε λίγες ημέρες, προκειμένου να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα του Τρινιντάντ και Τομπάγκο.


Ο Λιβάι Γκαρσία θα χρειαστεί να κάνει πάνω από 20.000 χιλιόμετρα εν πτήσει μέσα σε λίγες ημέρες, προκειμένου να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα του Τρινιντάντ και Τομπάγκο, αλλά παράλληλα για να έχει και τον απαραίτητο χρόνο προετοιμασίας για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.


Ο Τριντμπαγκονιανός επιθετικός θα ενσωματωθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος και θα αγωνιστεί στο κρίσιμο ματς με αντίπαλο τον Καναδά στις 23 Μαρτίου, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Φρίσκο του Τέξας για τα play in του Κόπα Αμέρικα.

Ακολούθως ο Λιβάι Γκαρσία θα αναχωρήσει με προορισμό την Ελλάδα, καθώς έχει πάρει άδεια από τον ομοσπονδιακό του προπονητή για να μην αγωνιστεί στο φιλικό παιχνίδι με την Τζαμάικα. Και αυτό γιατί ο διεθνής παίκτης της Ένωσης ήθελε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στην Αθήνα για να προετοιμαστεί κατάλληλο για το σημαντικό παιχνίδι των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και να έχει παράλληλα πάρει και τις απαραίτητες “ανάσες” από το κοπιαστικό υπερατλαντικό ταξίδι.


novasports gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html