Νοσοκομείο Κέρκυρας: Έκλεισε η μονάδα πρόληψης μεσογειακής αναιμίας λόγω ... συνταξιοδότησης της βιολόγου « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Νοσοκομείο Κέρκυρας: Έκλεισε η μονάδα πρόληψης μεσογειακής αναιμίας λόγω ... συνταξιοδότησης της βιολόγου

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   9:50 π.μ.  |  Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024




Έκλεισε μετά από 40 χρόνια λειτουργίας η μονάδα Πρόληψης Μεσογειακής Αναιμίας του Νοσοκομείου της Κέρκυρας σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο.


Ειδικότερα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας αναφέρει: «Χθες επικοινώνησε μαζί μου ένας γονέας από τη Κέρκυρα που είναι έγκυος η κόρη του και πρέπει μαζί με τον σύζυγό της να κάνουν έλεγχο για μεσογειακή αναιμία. Η Κέρκυρα έχει υψηλό δείκτη πασχόντων και φορέων της νόσου».


Συνεχίζοντας σημειώνει ότι «μου κατήγγειλε ο γονέας ότι στο Νοσοκομείο Κέρκυρας έκλεισε το Ιατρείο πρόληψης της Μεσογειακής αναιμίας, το οποίο αναλαμβάνει όλο το προγραμματισμό και έκλεινε τα ραντεβού των ζευγαριών σε νοσοκομεία των Αθηνών για αμνιοκέντηση και άλλες εξετάσεις».


«Επικοινώνησα με τη πρόεδρο του Σωματείου που επιβεβαίωσε ότι πράγματι έκλεισε το κεντρο πρόληψης μεσογειακής αναιμίας του νοσοκομείου επειδή συνταξιοδοτήθηκε η βιολόγος» προσθέτει και επισημαίνει: «Λειτουργούσε 40 χρόνια το ιατρείο καθ ότι το 13% του πληθυσμού της Κέρκυρας είναι άτομα με στίγμα».


«Είναι δυνατόν τώρα τα ζευγάρια να είναι υποχρεωμένα να απευθύνονται στα Ιωάννινα, την Πάτρα, την Αττική για να προγραμματίσουν τις εξετάσεις; Να δοθεί άμεσα λύση» καταλήγει ο κ. Γιαννάκος.



Πηγή: dnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html