Η έγκυος σύζυγος του «παλαιοχριστιανού» εξηγεί γιατί «εξαφανίστηκε» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Η έγκυος σύζυγος του «παλαιοχριστιανού» εξηγεί γιατί «εξαφανίστηκε»

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   12:07 π.μ.  |  Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024
Η πρώτη δήλωση της μητέρας των παλαιοχριστιανών που διέμεναν στην ορεινή Κορινθία.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση της μητέρας της οικογένειας παλαιοχριστιανών, τα μέλη της οποία διέμεναν μέχρι πρόσφατα σε λαγούμια στην ορεινή Κορινθία.


Τα ίχνη της εγκύου γυναίκας, αγνοούνται εδώ και μέρες, ωστόσο η ίδια έκανε την πρώτη της δήλωση, μετά την εξαφάνισή της, μέσω του δελτίου ειδήσεων του Star.


«Πρέπει να προστατευτώ εγώ και τα παιδιά μου. Βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Όλη η οικογένεια είμαστε ενωμένοι», ήταν το μήνυμα της γυναίκας.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύζυγος του 45χρονου, παρά το γεγονός ότι είναι άφαντη, όρισε δικηγόρο και μάλιστα διαφορετικό από αυτόν που εκπροσωπεί τον πατέρα.


Μαζί της σε άγνωστη τοποθεσία, σύμφωνα με το Star, είναι και τα δύο ανήλικα παιδιά της, 6 και 13 ετών.


Στο ερώτημα γιατί δεν εμφανίζεται, η απάντηση μέσω του δικηγόρου της είναι πως «φοβάται ότι λόγω της δημοσιότητας και της υπόθεσης, όπως έχει εξελιχθεί, θα διαλυθεί η οικογένεια».


Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η μητέρα θα εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη. Να σημειωθεί ότι δικάζεται για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και σωματικές βλάβες για όσα έγιναν στο λαγούμι στην ορεινή Κορινθία στις 12 Φεβρουαρίου.


Πάντως, η γυναίκα στηρίζει τον σύζυγό της και αποκλείει οποιοδήποτε ενδεχόμενο αιμομιξίας, όπως ανέφερε και στο Star ο δικηγόρος της Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.


Παλαιοχριστιανοί: Τι είπε ο 45χρονος


Ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας από την ορεινή Κορινθία, που έμενε σε λαγούμια, επικοινώνησε με την έγκυο σύζυγό του, μετά από σχεδόν μία εβδομάδα.


Όπως αποκάλυψε στο Mega, η σύζυγός του είναι καλά, αλλά ακόμα ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν ξέρει το ακριβές σημείο όπου βρίσκεται.


«Έχω κάποια πληροφορία πως είναι καλά. Δεν είχα αμφιβολίες γιατί ξέρω τη γυναίκα μου. Την οικογένεια την κρατά η γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά ο 45χρονος.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, η γυναίκα φυγαδεύτηκε από την ορεινή Κορινθία με τα τρία της παιδιά. Τα ίχνη της χάθηκαν και οι αστυνομικοί δεν έχουν εντοπίσει ακόμα τα ίχνη τους.


Το πού ακριβώς βρίσκεται η έγκυος μητέρα δεν αποκαλύπτει ούτε ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί.


Κορινθία: Τι λέει ο παππούς των παιδιών


«Να βγει, να πάει στην αστυνομία, να δηλώσει ότι πρέπει να δηλώσει και θα την αφήσουν ελεύθερη, δεν θα της κάνουν τίποτα, δεν έχει κάνει κανένα έγκλημα η Σεβαστή. Ο 45χρονος δεν θα αφήσει να του πάρουν τα παιδιά. Είναι λογικός, δεν νομίζω ότι είναι παράλογος», είπε ο πατέρας της γυναίκας.


«Μακάρι να με πάρει η κόρη μου τηλέφωνο να της μιλήσω. Ένας ήρεμο παιδί, ένα ήσυχο παιδί. Ήταν το πρώτο παλικάρι που γνώρισε, τον ερωτεύτηκε. Τα παιδιά του τα λάτρευε, δεν τα άφηνε ποτέ νηστικά, ποτέ άντυτα, τα λάτρευε. Ήταν νοικοκύρης, δούλευε όπου δούλευε, στον Δήμο Ηλιούπολης. Και εγώ τον είχα πάρει μαζί μου στην οικοδομή», πρόσθεσε ο ίδιος στη συνέχεια.


Παλαιοχριστιανοί: Η παρέμβαση του δικηγόρου


O Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δικηγόρος της γυναίκας, είπε στο Mega: «Έχω λάβει προφορική εντολή από την εντολέα μου. Πιστεύω πως πανηγυρικά θα δικαιωθεί. Δεν γνωρίζω πού είναι αλλά είναι σίγουρα σε κάποια ασφαλές περιβάλλον».


«Έχει μπει σε μία διαδικασία έκθεσης και ό,τι κάνει το κάνει για να υπερασπίσει την οικογένειά της. Δεν έχει κάτι να κρύψει. Στην προκειμένη περίπτωση δεν επιθυμεί να εμφανιστεί. Πολύ σύντομα θα λυθούν αυτά τα ζητήματα», τόνισε ο δικηγόρος.


Πηγή:  Reader.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html