Θάνατος 8χρονης στο Κερατσίνι: «Ανυπομονούμε να φτάσει η υπόθεση στη Δικαιοσύνη...» - Τι λένε οι γονείς της « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Θάνατος 8χρονης στο Κερατσίνι: «Ανυπομονούμε να φτάσει η υπόθεση στη Δικαιοσύνη...» - Τι λένε οι γονείς της

Κατηγορία Ελλάδα στις   6:15 π.μ.  |  Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022




Απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου της 8χρονης Όλγας, η οποία έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο, στις 17 Νοεμβρίου αναζητούν οι γονείς του άτυχου κοριτσιού. 


Του Κωνσταντίνου Νικολόπουλου

Δέκα μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η μικρή Όλγα εγκλωβίστηκε στην μεταλλική πόρτα εργοστασίου στο Κερατσίνι και η υπόθεση ακόμα δεν έχει οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη, καθώς πριν από λίγες ημέρες η Εισαγγελία επέστρεψε τον φάκελο στην Αστυνομία για ελλιπή στοιχεία.


«Τόσους μήνες χωρίς να υπάρχει λόγος, ο φάκελος της υπόθεσης δεν είχε φύγει από την Αστυνομία για να πάει στην Εισαγγελία και να τρέξει ουσιαστικά η ποινική δίωξη. Πριν από λίγες ημέρες ο φάκελος επιτέλους έφτασε στην Εισαγγελία, ωστόσο δυστυχώς όπως ενημερωθήκαμε πως ο φάκελος επέστρεψε στην Αστυνομία, με την αιτιολογία ότι δεν υπάρχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Δεν επιτρέπεται μετά από τόσο καιρό που βρισκόταν η υπόθεση στην Αστυνομία να μην περιλαμβάνονται τα στοιχεία που απαιτούνται για την Εισαγγελία», δηλώνει στο real.gr ο δικηγόρος της οικογένειας του 8χρονου παιδιού, κ. Γιάννης Μπαρκαγιάννης και υπογραμμίζει ότι το επόμενο διάστημα θα βρεθεί στο αστυνομικό τμήμα Κερατσινίου προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος τα κενά που υπάρχουν στον φάκελο που επεστράφη.


Ο δικηγόρος της οικογένειας του 8χρονου παιδιού, κ. Γιάννης Μπαρκαγιάννης 

Ο δικηγόρος της οικογένειας κάνει λόγο για αδικαιολόγητη καθυστέρηση από την πλευρά των Αρχών και αφήνει αιχμές για τους λόγους για τους οποίους η υπόθεση δεν έχει φτάσει στην Δικαιοσύνη.


«Εκτιμώ ότι γίνεται μία απόπειρα, δεν ξέρω από ποιον, η υπόθεση να καθυστερήσει όσο το δυνατόν περισσότερο και να μην κινηθούν γρήγορα οι νόμιμες διαδικασίες. Μου κάνει φοβερή εντύπωση γιατί υπάρχει αυτή η καθυστέρηση. Είναι αδικαιολόγητη και πρέπει να δοθούν εξηγήσεις. Πρέπει να προχωρήσει άμεσα και να δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις. Συνήθως αυτές οι υποθέσεις μέσα στον χρόνο έχουν εκδικαστεί, ωστόσο η υπόθεση της μικρής Όλγας, δεν έχει φτάσει καν στην Εισαγγελία παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει ήδη δέκα μήνες», αναφέρει ο κ. Μπαρκαγιάννης.


Μοιραία λεπτά…


Το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου του 2021, η 8χρονη στεκόταν μπροστά στη βαριά πόρτα. Ο υπάλληλος του εργοστασίου πατάει το κουμπί για να κλείσει η πόρτα βάρους περίπου ενός τόνου και αμέριμνος κατευθύνεται προς το εσωτερικό της αποθήκης, Το παιδί με γρήγορες κινήσεις μπαίνει στον εσωτερικό χώρο του εργοστασίου, από τη λεωφόρο Δημοκρατίας. Στέκεται μπροστά στην πόρτα, και την κοιτάζει. Κανείς δεν γνωρίζει τι σκεφτόταν.. Λίγο πριν η πόρτα κλείσει τελείως, στις 17:31, το παιδί αποφασίζει να βγει από τον χώρο του εργοστασίου. Αρχικά βγάζει το χέρι της, θεωρώντας ότι η πόρτα λειτουργεί με φωτοκύτταρο και θα πάψει να κινείται. Δυστυχώς διαπίστωσε ότι η πόρτα δεν σταματά. Έκανε ένα βήμα πίσω και στη συνέχεια έφυγε προς τα εμπρός. Δεν πρόλαβε και εγκλωβίστηκε. Σφηνώθηκε στην τεράστια μεταλλική πόρτα. Πάλευε να πάρει ανάσα και ζήταγε βοήθεια αλλά κανείς δεν έτρεξε να την βοηθήσει. Απεναντίας την άφησαν να πεθάνει μόνη της.


«Να τιμωρηθούν»


Σε απόγνωση βρίσκονται οι γονείς της 8χρονης Όλγας οι οποίοι εδώ και δέκα μήνες δεν έχουν πάρει απαντήσεις για τον θάνατο του παιδιού τους, ενώ όπως υποστηρίζουν κάποιοι προσπαθούν να αλλοιώσουν την αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα.


«Ανυπομονούμε να φτάσει η υπόθεση στη Δικαιοσύνη και να τρέξουν οι διαδικασίες για να μάθουμε τι έγινε εκείνο το μοιραίο απόγευμα στο παιδί μας που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή. Αν υπάρχουν υπεύθυνοι πρέπει να μάθουμε ποιοι είναι και να τιμωρηθούν. Από ότι μάθαμε ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου, στη κατάθεσή του προσπάθησε να αλλάξει όσα έγιναν και όσα είδαμε όλοι μας από τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας. Δεν κατηγορούμε κανέναν, όμως απαιτούμε να μάθουμε τι έγινε και για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η πρωτοφανής καθυστέρηση. Μετά από τόσους μήνες η Αστυνομία δεν κατάφερε να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία και έστειλε ένα ελλιπή φάκελο στην Εισαγγελία. Είναι ύποπτο και πρέπει να μας πουν την αλήθεια», δηλώνουν στο real.gr, οι γονείς του κοριτσιού για το οποίο το παιχνίδι μετατράπηκε σε παγίδα θανάτου.


Κάθε μέρα βασανίζονται με μία σκέψη… Τι θα είχε συμβεί αν κάποιος εργαζόμενος του εργοστασίου, βοηθούσε την Όλγα τα κρίσιμα λεπτά που χαροπάλευε. «Δέκα μήνες τώρα ζούμε με αυτό το βάρος. Όλοι λένε ότι το παιδάκι μας είχε άδικο τέλος, αλλά κανείς από το εργοστάσιο δεν πήγε να το βοηθήσει. Κάθε λεπτό που περνά αναρωτιόμαστε αν θα ήταν σήμερα ζωντανή αν κάποιος από τους εργαζόμενους την βοηθούσε και δεν την άφηναν να ξεψυχήσει μόνη και αβοήθητη. Στέρεψαν τα δάκρυά μας και ακόμα απαντήσεις δεν έχουμε πάρει. Ο πόνος μέρα με την μέρα μεγαλώνει αλλά δυστυχώς κάποιοι θέλουν αυτή η υπόθεση να ξεχαστεί. Το μόνο που ζητάμε είναι δικαίωση», τονίζουν οι άτυχοι γονείς.


Πηγή: real.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html