Τίναξαν στον αέρα πενθήμερη σχολική εκδρομή: Ναρκωτικά και κλοπές μεταξύ συμμαθητών « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Τίναξαν στον αέρα πενθήμερη σχολική εκδρομή: Ναρκωτικά και κλοπές μεταξύ συμμαθητών

Κατηγορία Σχολεία στις   11:33 π.μ.  |  Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024




Μαθητές από τη Θεσσαλονίκη έκλεβαν χρηματικά ποσά από βαλίτσες συμμαθητών σε πενθήμερη στην Αλεξανδρούπολη ενώ αποκαλύφθηκε από την Αστυνομία ότι τέσσερις μαθητές εμπλέκονταν με τα ναρκωτικά


Η πενθήμερη σχολική εκδρομή των μαθητών Λυκείου από τη Θεσσαλονίκη πρόωρα τερματίστηκε λόγω κλοπών και εντοπισμού ναρκωτικών. Η εκδρομή είχε ξεκινήσει την προηγούμενη Τρίτη με προορισμό την Αλεξανδρούπολη, με τους μαθητές να διαμένουν σε ξενοδοχείο της πόλης.


Τα έκτροπα που τίναξαν στον αέρα την πενθήμερη


Το βράδυ της Τετάρτης, μετά την επίσκεψή τους σε μια ταβέρνα, μαθητές διαπίστωσαν ότι έλειπαν μετρητά και αντικείμενα από τα δωμάτιά τους. Αυτό οδήγησε σε κλήση της αστυνομίας και σε έρευνες που αποκάλυψαν την ύπαρξη ναρκωτικών σε ορισμένα δωμάτια αναφέρει το grtimes.gr


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μαθητές εντοπίστηκαν να κρύβουν ναρκωτικά στην αυλή του ξενοδοχείου, ενώ και σε άλλα δωμάτια βρέθηκαν ποσότητες ινδικής κάνναβης. Τέσσερις μαθητές συνελήφθησαν σχετικά με την υπόθεση των ναρκωτικών, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα, ενώ αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.


Μετά από αυτά τα γεγονότα, η εκδρομή τερματίστηκε νωρίτερα και οι μαθητές επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη. Το σχολείο, βρίσκεται σε γενικό αναβρασμό, ακύρωσε όλες τις εκδρομές μέχρι νεοτέρας, ενώ οι έρευνες για τις κλοπές συνεχίζονται.



Πηγή: dnews,gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html