Πόσες φορές μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα πλαστικά σακουλάκια με φερμουάρ – Πότε πρέπει να πετιούνται αμέσως « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Πόσες φορές μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα πλαστικά σακουλάκια με φερμουάρ – Πότε πρέπει να πετιούνται αμέσως

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   9:10 π.μ.  |  Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024


Αρκετοί άνθρωποι συχνά αναζητούν τρόπους να σταματήσουν να χρησιμοποιούν πλαστικά μιας χρήσης σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν το περιβάλλον, γεγονός που μερικές φορές τους κάνει να είναι επιφυλακτικοί με τη χρήση σακουλών με φερμουάρ.


Σε αντίθεση με την ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση, αυτές οι σακούλες μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν – και σύμφωνα με τη μάρκα Ziploc μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν αρκετές φορές. «Επειδή οι σακούλες είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας ανακυκλώσιμα υλικά που είναι αρκετά ισχυρά για να χρησιμοποιηθούν ξανά, οι σακούλες μας μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν αρκετές φορές», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο People.



Η εταιρεία συνιστά τον καθαρισμό των σακουλών πριν από την επαναχρησιμοποίησή τους, πλένοντάς τες στο χέρι με σαπούνι και στεγνώνοντάς τες. Αλλά οι σακούλες με φερμουάρ δεν πρέπει να επαναχρησιμοποιούνται πάντα – ορισμένες περιστάσεις απαιτούν να τις πετάξετε στα σκουπίδια.



«Οποιαδήποτε σακούλα περιείχε ωμό κρέας, ψάρι, αυγά, δυνητικά αλλεργιογόνα τρόφιμα, αλλοιωμένα τρόφιμα κ.λπ. θα πρέπει να πετιέται, για να αποφευχθεί ζήτημα ασφάλειας τροφίμων», διευκρίνισε ο εκπρόσωπος. Οι σάλτσες που κολλάνε στη σακούλα δυσκολεύουν πολύ τον καθαρισμό και την επαναχρησιμοποίηση της σακούλας.



Δεν υπάρχει ακριβής αριθμός για το πόσες φορές μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί μια σακούλα Ziploc, αλλά η αποθήκευση ξηρών τροφών και τροφίμων που καθαρίζονται και ξεπλένονται εύκολα θα επιτρέψει στη σακούλα να διαρκέσει περισσότερο.


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html