"Αντίο πρωτάθλημα! Μας έκανε... χωριό ο Τερίμ με τις αλχημείες - Στο +15 με Γιοβάνοβιτς, πάρτε Βόκολο-Σάντος" « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

"Αντίο πρωτάθλημα! Μας έκανε... χωριό ο Τερίμ με τις αλχημείες - Στο +15 με Γιοβάνοβιτς, πάρτε Βόκολο-Σάντος"

Κατηγορία Superleague 1 στις   1:25 π.μ.  |  Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024




 Έξαλλοι οι Παναθηναϊκοί μετά τη νέα γκέλα στη Λεωφόρο με Κηφισιά!


Οργή επικρατεί στον κόσμο του Παναθηναϊκού μετά τη νέα γκέλα της ομάδας τους στη Λεωφόρο. Μετά τη Λαμία, ήρθε την 24η αγωνιστική η τελευταία της βαθμολογίας Κηφισιά για να πάρει βαθμό από το «Τριφύλλι», το οποίο αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Σένκεφελντ, μία εξέλιξη που τον αποσυντόνισε με αποτέλεσμα να κάνει μία τραγική εμφάνιση που την πλήρωσε με ισοπαλία, η οποία ήλθε από αυτογκόλ του Αράο. Μάλιστα στο τέλος της αναμέτρησης θα μπορούσε να χάσει με την ευκαιρία του Μπιφουμά.


Είναι λογικό λοιπόν οι οπαδοί της ομάδας να ξεσπάσουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της «πράσινης» ΠΑΕ, όπου στο επίκεντρο της κριτικής βρίσκεται ο Φατίχ Τερίμ. Υπάρχουν φωνές που ζητούν να φύγει και κάποιες άλλες που θυμούνται τον Γιοβάνοβιτς. Το Sportdog συγκέντρωσε τα χαρακτηριστικότερα και σας τα παρουσιάζει:



Πάει το πρωτάθλημα ας πάρουμε έστω το κύπελλο


Έχει επιτυχία εδώ και χρόνια χάρη στους Τούρκους διαιτητές. Αν φέρεις έναν άνθρωπο στην ομάδα σου ως προπονητή που κέρδισε τρόπαια χάρη στο λόμπι της Γαλατασαράι αλλά δεν έχει τακτική ή τεχνική κατανόηση, δεν θα γίνεις ποτέ πρωταθλητής. Τι καλό μπορεί να σου κάνει ένας άνθρωπος που έφυγε από την Τουρκία για να μην πάει φυλακή;

Ο Γιοβάνοβιτς φταίει……


Φέρτε μας ενα σύννεφο να πέσουμε! Εύγε Τεριμ Εύγε Αλαφούζε. Περαστικά μας...

Εκτός τόπου και χρόνου.


Πρωτάθλημα τέλος. Πάμε για κύπελλο, να σωθεί η χρονιά.

Από τότε που πήραμε τον παικταρα τον Μπακασετα η ομάδα πάει τρένο


Ο Ματέους Σάντος της Κηφισιάς έδειξε πώς είναι ένας κανονικός εξτρέμ. Κλείστε τον όσο προλαβαίνουμε γιατί όλοι αυτοί που έχουμε τώρα δεν κάνουν. Τραγική εμφάνιση, η ομάδα έχει καταρρεύσει εμφανώς και δεν υπάρχει κανένα πλάνο στο παιχνίδι της. Όσα πάνε και όσα έρθουν.


Ο Γιοβάνοβιτς κάτι τέτοια ματς τα καθάριζε για πλάκα. Ο Τούρκος την έχει κάνει... χωριό την ομάδα, είτε θα παίζουμε με 8 αμυντικούς όταν κερδίζουμε, είτε με 9 επιθετικούς όταν χάνουμε. Η ομάδα είχε ταυτότητα με τον Σέρβο. Οι προκρίσεις με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στα πεναλτι δεν λένε κάτι. Μεταγραφές χωρίς ουσία που δεν συνεισφέρουν ούτε στα βασικά. Αλαφουζο τόσα λεφτά αν έδινες στον Γιοβάνοβιτς τώρα θα ήταν 15 βαθμούς μπροστά στο πρωτάθλημα. Υ.Γ. Ο άλλος το χέρι του έσπασε στα μούτρα του Ιωαννιδη και για κόκκινη ούτε τους πέρασε απο το μυαλό.


Γυρίσαμε στις εποχές που δεν κερδίζαμε Λαμια και Πλατάνια σας ήταν λίγος ο Ιβάν φάτε τον μάγο Τούρκο που είναι πολύ τυχερός που πέρασε όπως πέρασε προχθές. Ιβάν θα λέτε και θα κλαίτε.....συνεχίστε να χλευαζεται τον άνθρωπο που έπαιζε ορθολογικο ποδόσφαιρο και αποθεώστε την χαρά της καμιναδας


Αρκετές συνεχόμενες κακές εμφανίσεις , κάποιοι δεν άκουσαν το καμπανάκι από τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ (ούτε έμαθαν κάτι από την ισοπαλία με τη Λαμία) και έμειναν στους πανηγυρισμούς. Είμαστε μεγάλη ομάδα και οφείλουμε να αντιδράσουμε , ακόμη και σε ένα πρωτάθλημα παραρτημάτων ΟΛΑ κρίνονται στα play offs , φροντίστε να τα δώσετε ΟΛΑ εκεί και ότι γίνει , σήμερα είμασταν απαράδεκτοι , μπράβο στην Κηφισιά


Για πείτε πού θα τα ρίξετε σήμερα; Στον Σεκενφελντ; Στον κόσμο που δεν γέμισε το γήπεδο ( γιατί για να κερδίσεις τη Κηφισιά θέλεις 60.000 κόσμο) ή στην επιθετική αστοχία πάλι επειδή είσαι ανίκανος να κρατήσεις το 0. Στον Τεριμ πάντως αποκλείεται να ρίξετε.


Αλαφούζος περιμένω συνέντευξη κατά τις ΑΕΚ, σίγουρα αυτή φταίει πάλι


Σηκω φυγε Τουρκε!!!!!!!!! 1-1 με τον τελευταιο μεσα στην εδρα σου


Φύγε τεριμ... πότε δεν σε ήθελα απο σήμερα ακόμα περισσότερο


Σύμπτωση επαναλαμβανομενη δεν είναι συμπτωση


Ισοπαλία σε ένα παιχνίδι που ξεκάθαρα έπρεπε να χάσουμε. Πλην Μαντσίνι δεν έχουμε ούτε εναν παιχτη να μπορει να ντριμπλαρει τον προσωπικό του αντίπαλο. Επίσης έχουμε μονο εναν επιθετικό που βαζει με συνέπεια γκολ και είναι συνεχως παγκο. Με τι ποιότητα θα ξεκλειδώσουμε τα ματς με αυτούς τους αντιπάλους όταν στραβώνουν..? Χαιρετάμε το πρωτάθλημα, ας προσπαθήσουμε να πάρουμε το κύπελλο και μην παραμυθιαζόμαστε οτι παιχτες τυπου Ιωαννιδη, Μπακασέτα κλπ είναι τιποτα τρομερο.


Τα 11 ατομα φταινε ή που δεν ξέρετε που παν τα 4.. απο το πρωτο λεπτο μοιαζει πως παιζουμε εναντιον της Μπαρτσελονα. Τι δηλωσεις ηταν αυτες. Μπαλα της γειτονιάς..Στα πλει οφ λεει θα τα διορθώσουμε... με ποιους??


Τεριμ αν ήσουν καλός θα σε κρατούσαν και στην Τουρκία δεν θα σε έστελναν σε εμάς μας χαντακοσες


ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΤΕΡΙΜ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΒΟΚΟΛΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΝΤΕΚΆΔΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΕΝΚΕΦΕΛΝΤ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ 4 ΓΚΟΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 70


Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση… τέτοια ματς είναι 3-0 ημίχρονο αν θες πρωτάθλημα


Δε μπορεί ρε παιδιά να χάνουμε τέτοια παιχνίδια. Λαμία και Κηφισιά....είναι δυνατόν; Καθόλου σταθερή η ομάδα. Πρωτάθλημα έτσι δε γίνεται. Όσο για τον Φώτη, ας κόψει τα ξενύχτια γιατί χάνει το ένα τετ α τετ μετά το άλλο. Ο Μπαρτ θα φάει και τιμωρία σαν αρχηγός, όλα καλά είπαμε; Άντε καληνύχτα.            


Ο Τούρκος με τις μεταγραφες του μας έκανε να μην έχουμε λύσεις, τέλος το πρωτάθλημα δεν έχουμε ομάδα που να είναι έτοιμη για το πάρει ,15 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά νομίζω


Τοσο χαλι μαυρο δεν εχω ξαναδεί και σε συνεχόμενα παιχνιδια η χειρότερη ομάδα απο τους 4,πολλοι πανηγυριζαν που περασαμε στα πεναλτι,στάχτη στα μάτια,ελεος δεν βλεπονται.


Όταν πανηγυρίζεις προκρίσεις επί του ΠΑΟΚ με τον τρόπο που αυτές ήρθαν, αντί να σκύψεις το κεφάλι και να δεις τι φταίει,θα έρχεται πάντα μια Κηφισιά να σε προσγειώνει στην πραγματικότητα. Ποδοσφαιρο προβλέψιμο με συνεχείς επιθέσεις από δεξιά και κύριο σκοπό να γίνει τρύπα για τον παλασιος. Αριστερη πλευρά δεν υπήρχε σε όλο τον αγώνα.


Αφήστε το παλικάρια μην το κουράζεται …εσείς ακούτε τη λέξη πρωτάθλημα και παθαίνετε αλεργια …κοιτάξτε να πάρετε το κύπελλο γιατί σας βλέπω και εκτός Ευρώπης !!! Καρμπόν η περσινή χρόνια !!!Αξιοι της μοίρας σας!!!


Από την αρχή φάνηκε δεν είναι ανάπτυξη αυτή αργοί στην σκέψη της μεταβιβάσεις χωρίς σουτ ισοπαλία με Λαμία και Κηφισιά καλ


Πηγή:  sportdog.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html