Απέλυσαν δασκάλα που έδινε διαδικτυακά σεξουαλικές συμβουλές - Είχε ψευδώνυμο «Πάπισσα του Οργασμού» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Απέλυσαν δασκάλα που έδινε διαδικτυακά σεξουαλικές συμβουλές - Είχε ψευδώνυμο «Πάπισσα του Οργασμού»

Κατηγορία Σχολεία στις   10:48 π.μ.  |  Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024




Μπορείς να παρουσιάζεσαι ως «Πάπισσα του Οργασμού» στο διαδίκτυο και παράλληλα να είσαι δασκάλα σε δημοτικό σχολείο; Στην Αυστρία, η διεύθυνση εκπαίδευσης απέλυσε μια δασκάλα, η οποία προσέφερε διαδικτυακά σεξουαλικές συμβουλές έναντι αμοιβής.


«Μια δασκάλα πρέπει διαρκώς να διασφαλίζει ότι η συμπεριφορά της δεν θέτει σε κίνδυνο την εμπιστοσύνη του κόσμου στην άσκηση των καθηκόντων της», δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) η Διεύθυνση Εκπαίδευσης της Άνω Αυστρίας (βόρεια).


Η δασκάλα προσέφερε συμβουλές με το αζημίωτο


Μέσω σελίδων που διατηρούσε σε Facebook και TikTok, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «Πάπισσα του Οργασμού», η 47χρονη προσέφερε -με το αζημίωτο- συνεδρίες που απευθύνονταν σε άνδρες και γυναίκες ηλικίας 40-65 ετών, με στόχο να αποκτήσουν «εκρηκτική σεξουαλική ζωή» με χαρακτηριστικό τούς «πολλαπλούς οργασμούς».


Σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα «Oberösterreichische Nachrichten», η 47χρονη ισχυρίζεται ότι απολύθηκε χωρίς προειδοποίηση, πριν από τα Χριστούγεννα, από το δημόσιο σχολείο όπου δίδασκε 15 ώρες την εβδομάδα.


Η διεύθυνση του σχολείου τής είχε ζητήσει να επιλέξει μεταξύ αυτών των δύο «ασυμβίβαστων» δραστηριοτήτων της. Εκείνη αρνήθηκε, υποστηρίζοντας ότι «δεν έκανε κάτι κακό», όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενο την αυστριακή εφημερίδα.


Δεν εμφανιζόταν γυμνή σε αυτές τις συνεδρίες, εξήγησε, ενώ υπογράμμισε πως είναι «σοβαρό θέμα» ότι το σεξ παραμένει «ταμπού» στις μέρες μας και εξέφρασε την ελπίδα η περίπτωσή της να αποτελέσει αφορμή για συζήτηση.


Μετά την απόλυσή της, η 47χρονη δασκάλα σκοπεύει τώρα να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.


Πηγή:  iefimerida.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html