Οδήγηση στον πιο επικίνδυνο δρόμο της χώρας - Δείτε το βίντεο με εικόνες που κόβουν την ανάσα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Οδήγηση στον πιο επικίνδυνο δρόμο της χώρας - Δείτε το βίντεο με εικόνες που κόβουν την ανάσα

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   1:37 μ.μ.  |  Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

 Η οδήγηση είναι εξαιρετικά δύσκολη και όσοι κάθονται στη θέση του οδηγού, κατά διαστήματα καρδιοχτυπούν. Ο δρόμος στην Κρήτη και τα Χανιά, κρύβει μια σειρά από δυσκολίες…


Ο δρόμος στην Κρήτη είναι γεμάτος στροφές και η οδήγηση με ταχύτητα εγκυμονεί κινδύνους. Κάτι που γνωρίζουν καλά όσοι έχουν περάσει από την περιοχή που ανήκει στα Χανιά. Σε υψόμετρο 800 μέτρων, οι εικόνες είναι μοναδικές. Τα πλάνα στο παρακάτω βίντεο, δείχνουν το βαθμό δυσκολίας και επικινδυνότητας στην συγκεκριμένη περιοχή.


Γνωρίζατε πως η πιο επικίνδυνη αλλά συνάμα και ομορφότερη διαδρομή στην Ελλάδα βρίσκεται στην Κρήτη; Πιο συγκεκριμένα ο επαρχιακός δρόμος που συνδέει το χωριο Καλλικράτη με το Καψόδασος στο Οροπέδιο Καλλικράτη της περιφερειακής ενότητας Χανίων είναι μια διαδρομή μοναδικού κάλους καθώς η υψομετρική διαφορά ύψους 800 μέτρων κυριολεκτικά σε μεταφέρει από την θάλασσα στα σύννεφα.


Μια εκπληκτική διαδρομή μήκους 11χλμ με 27 πολύ δύσκολες, επικίνδυνες και απαιτητικές φουρκέτες που όμοια της δεν υπάρχει στην Ελλάδα.


Δείτε το βίντεο της ομάδας Up Stories και μάθετε τα πάντα σχετικά με την συγκεκριμένη διαδρομή που κάποιοι συγκρίνουν με το διάσημο Τρανσφαγκαρασάν στην Ρουμανία που έχει ψηφιστεί ως ο η ομορφότερη διαδρομή του κόσμου.



Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html