Αυτά τα σχολεία θα κλείσουν μια βδομάδα νωρίτερα για τις γιορτές των Χριστουγέννων « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Αυτά τα σχολεία θα κλείσουν μια βδομάδα νωρίτερα για τις γιορτές των Χριστουγέννων

Κατηγορία Χριστούγεννα στις   10:50 π.μ.  |  Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023




Τα σχολεία θα κλείσουν την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου ενώ οι μαθητές θα επιστρέψουν τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024! Δείτε πού θα κλείσουν νωρίτερα.

Οι μαθητές των σχολείων όλης της χ΄ώρας μετράνε τις μέρες αντίστροφα για την έναρξη των διακοπών για τα Χριστούγεννα καθώς το τελευταίο κουδούνι για το 2023  θα χτυπήσει την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου. Όμως οι μαθητές 4 σχολείων στις Σέρρες που θα κλε΄ισουν μια εβδομα΄δα νωρίτερα από τις προγραμματισμένες διακοπές, θα κάνουν τα τελευταία μαθήματα της χρονιάς εξ αποστάσεως με τηλεκπαίδευση για λόγους ανωτέρας βίας.


Ο λόγος για το σχολικό συγκρότημα των Σερρών που συστεγάζονται τα (21ο και 15ο Δημοτικά σχολεία – 13ο και 27ο Νηπιαγωγεία) καθώς σ΄ύμφωνα με την ενημέρωση των αρμοδίων του Δήμου, πρέπει να κλείσει μια εβδομάδα νωρίτερα για τις γιορτές, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την πλήρη αντικατάσταση της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, η οποία σύμφωνα με το πόρισμα της αυτοψίας ηλεκτρολόγου στις 10 Απριλίου 2023 , είναι σε άσχημη κατάσταση.


Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Γιάννης Δεσποτίδης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών που είχε από την Δευτέρα το πρωί που ανέδειξε το θέμα, ότι όντως έγινε αυτοψία και υπήρχε το πόρισμα από τις αρχές Απριλίου αλλά σημείωσε ότι έπρεπε να ακολουθήσει μελέτη, στη συνέχεια να χρηματοδοτηθεί και μετά να αναλάβει ο ανάδοχος, μια διαδικασία που ξεπέρασε τους πέντε μήνες. Το διάστημα όμως αυτό – είπε ο κ. Δεσποτίδης- αποκαταστάθηκαν τα κύρια προβλήματα και απομονώθηκαν οι όποιες πηγές κινδύνου.


Β΄έβαια προς ώρας μένει ανοιχτή η ημερομηνία επιστροφής των μαθητών στα θρανία μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ ανάλογα με την πορεία των εργασιών θα ενημερωθούν οι γονείς για το πότε θα περάσουν το κατώφλι του σχολείου οι μαθητές τη νέα χρονιά.


Πηγή: dnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html