Rihanna: Ποζάρει ημίγυμνη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Rihanna: Ποζάρει ημίγυμνη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Κατηγορία Lifestyle στις   4:40 π.μ.  |  Δευτέρα 22 Μαΐου 2023




Η Rihanna δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. 


Η Rihanna δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια θυμήθηκε την πρώτη εγκυμοσύνη της, όταν κυοφορούσε το πρώτο τηςπαιδί, που πρόσφατα μάθαμε ότι θα ονομαστεί RZA Athelston Mayers.


Φορώντας μόνο χρυσά κοσμήματα, γύρω από το στήθος της, μαύρα εσώρουχα και ασπρόμαυρες γόβες, η Rihanna φωτογραφήθηκε γυμνή σ’ ένα αριστοκρατικό μπαλκόνι με φοίνικες και φόντο τον ωκεανό. «Εδώ μια μικρή σειρά από φωτογραφίες που ονομάζω «Τρίψε τις ρώγες σου». Προς τιμήν της πρώτης μου εγκυμοσύνης, αγκαλιάζοντας τη μητρότητα σαν g (gangster), και τη μαγεία που έκανε αυτό το σώμα! Το μωρό μου RZA… δεν έχει ιδέα πόσο τρελαμένη είναι η μαμά μαζί του, ή πόσο πολύ ήθελε να το φέρει στον κόσμο» έγραψε στη λεζάντα των εικόνων.


Η τραγουδίστρια, που περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον ASAP Rocky, μιλώντας στο τεύχος Μαρτίου της βρετανικής Vogue, είχε δηλώσει: «Είναι τα πάντα. Πραγματικά δεν θυμάσαι τη ζωή πριν, αυτό είναι το πιο τρελό απ’ όλα. Προσπαθείς κυριολεκτικά να θυμηθείς τη ζωή σου πριν. Υπάρχουν φωτογραφίες της παλιάς ζωής μο

υ, αλλά το συναίσθημα, οι επιθυμίες, τα πράγματα που απολαμβάνεις, τα πάντα … απλά δεν επιτρέπεις καν στον εαυτό σου να γυρίσει στο παρελθόν, γιατί… Γιατί δεν πειράζει».




Πηγή: newsbomb.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html