Ανησυχία για την τύχη του Φρέντι Μπελέρη: Χάνει τη δημαρχία αν καταδικαστεί, η έκκληση του πατέρα του « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Ανησυχία για την τύχη του Φρέντι Μπελέρη: Χάνει τη δημαρχία αν καταδικαστεί, η έκκληση του πατέρα του

Κατηγορία Πολιτική στις   12:44 π.μ.  |  Τετάρτη 17 Μαΐου 2023


Μία ημέρα μετά τη μεγάλη νίκη του - αν και με μόλις 19 ψήφους - ο Έλληνας ομογενής Διονύσης Φρέντι Μπελέρης παραμένει προφυλακισμένος με την κατηγορία της εξαγοράς ψήφων: Από τους ξέφρενους χορούς, τη χαρά και την ανακούφιση στην ανησυχία για την επόμενη ημέρα.


Προβληματισμένοι είναι πλέον οι ομογενείς της Χειμάρρας που περιμένουν την εξέλιξη της δικαστικής περιπέτειας του Φέρντι Μπελέρη, που παραμένει κρατούμενος στις φυλακές Τιράνων.


«Στο τέλος όλοι πρέπει να αποδεχτούν το εκλογικό αποτέλεσμα γιατί έχει γίνει με δημοκρατικό τρόπο και αποφάσισε ο λαός», σημειώνουν - εκφράζοντας την ελπίδα να αφεθεί αμεσά ελεύθερος προκειμένου να αναλάβει το αξίωμά του.


«Περιμένουμε με άγχος το πότε θα βγει από τη φυλακή ο Φρέντι ο Μπελέρης που τον έχουν πάρει».


Από την πλευρά του, ο πατέρας του Μπελέρη χαίρεται για τη νίκη του παιδιού του και, μιλώντας στο MEGA, ζητά την... αλήθεια: «Κάνω έκκληση στη δικαιοσύνη την αλβανική να το ψάξει. Ζητάω από τη δικαιοσύνη, μόνο και μόνο δικαιοσύνη, την αλήθεια»


Μάλιστα, μέχρι και σήμερα δεν έχει καταφέρει να μιλήσει με το παιδί του για να τον συγχαρεί.


«Δε μας επιτρέπει να επικοινωνήσουμε προς το παρόν. Η νύφη μου πήγε να τον δει, του πήγε τα ρούχα μέσω του δικηγόρου, αλλά δεν κατάφερε να τον δει».


«Καθαρό αποτέλεσμα κι ας μη μας αρέσει»


Σημειώνεται πως ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, χαρακτήρισε «καθαρό» το αποτέλεσμα της κάλπης στη Χειμάρρα:


«Δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσουμε με την ιδέα ότι υπάρχει άλλη δικαιοσύνη για τους πολίτες της Αλβανίας και άλλη δικαιοσύνη για τους πολίτες της Αλβανίας με ελληνική υπηκοότητα. Πρόκειται για την ίδια εθνικότητα».


Υπενθυμίζεται πως ο Φρέντι Μπελέρης συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής με την κατηγορία ότι προσπάθησε να εξαγοράσει ψήφους ενόψει των δημοτικών εκλογών.


Πλέον ο δικηγόρος του καλείται να τον βγάλει από τη φυλακή, με τον Μπελέρη να κινδυνεύει να μην μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του στην περίπτωση που δεν αθωωθεί και μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση.



Πηγή: dikaiologitika.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html