Τραυματίστηκε σε τροχαίο η γυναίκα που προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι του πρώην συζύγου της « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Τραυματίστηκε σε τροχαίο η γυναίκα που προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι του πρώην συζύγου της

Κατηγορία Τροχαία - Ατυχήματα στις   5:33 μ.μ.  |  Πέμπτη 18 Μαΐου 2023




Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες στην Κρήτη, με τις καταγγελίες να προκαλούν αίσθηση. Μια σειρά από μαρτυρίες, άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης…


Μια περίεργη υπόθεση με έντονο παρασκήνιο και σκοτεινά σημεία απασχολεί τα τελευταία 24ωρα τις Διωκτικές Αρχές στην Κρήτη. Συνεργάστηκαν τόσο η αστυνομία όσο και η πυροσβεστική, καθώς πρωταγωνίστρια φέρεται μια γυναίκα σε χωριό της Κρήτης, η οποία επιχείρησε να βάλει φωτιά στο σπίτι του πρώην συζύγου της, ενώ του έσκισε και τα λάστιχα του αυτοκινήτου.


Για κακή της τύχη, τις πράξεις της είδαν άτομα, τα οποία ενημέρωσαν τον κάτοχο του σπιτιού και του αυτοκινήτου, ο οποίος και ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας αλλά και της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πράξεις της γυναίκας όπως τουλάχιστον καταγγέλθηκε, προκλήθηκαν λόγω προσωπικών διαφορών της φερόμενης ως δράστιδας με τον πρώην σύζυγό της.


Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η ίδια όταν έμαθε κάποιες κινήσεις του πρώην συζύγου της, θόλωσε και αποπειράθηκε να του βάλει φωτιά αλλά και να του σκίσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου.


Η γυναίκα εντοπίστηκε και είπε σε προφορικό επίπεδο ότι θα καταθέσει. Οι μέρες περνούσαν και η γυναίκα αφού δεν εμφανίστηκε, αναζητήθηκε από τους αστυνομικούς. Τελικώς βρέθηκε τραυματισμένη, τραύματα που είχαν προκληθεί από τροχαίο ατύχημα το οποίο ενεπλάκη σε περιοχή του νησιού.


Η υπόθεση έχει κι άλλες διαστάσεις, οι οποίες πραγματικά έκαναν αστυνομικούς και πυροσβέστες να απορήσουν για το τρόπο που έδρασε, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως το πώς προκλήθηκε το τροχαίο στη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκε η φερόμενη ως δράστιδα των φθορών και της απόπειρας εμπρησμού.


Πηγή: creta24.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html