Σε κρίσιμη κατάσταση η 7χρονη μαθήτρια που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στο σχολείο της « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Σε κρίσιμη κατάσταση η 7χρονη μαθήτρια που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στο σχολείο της

Κατηγορία Σχολεία στις   7:58 π.μ.  |  Παρασκευή 5 Μαΐου 2023



Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η 7χρονη μαθήτρια που δέχθηκε επίθεση στον χώρο του σχολείου της στο Βερολίνο από έναν 38χρονο, ο οποίος της κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στον λαιμό την Τετάρτη 3/5.


Όπως δήλωσε ο Εισαγγελέας Σεμπάστιαν Μπούχνερ, τα κίνητρα παραμένουν ασαφή, αν και ερευνώνται οι πιθανότητες ψυχικής νόσου και χρήσης ναρκωτικών, καθώς «ο άνδρας ήταν εκτός εαυτού».


Η δεύτερη μαθήτρια, οκτώ ετών, νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη, αλλά σε σταθερή κατάσταση. 


Σύμφωνα με την Εισαγγελία, ο 38χρονος άνδρας, ο οποίος έχει ομολογήσει την πράξη του, μπήκε στο σχολείο στην περιοχή Νοϊκέλν, περνώντας τα κάγκελα, λίγο μετά τις 15:00, όταν στο προαύλιο βρίσκονταν μαθητές της ολοήμερης λειτουργίας.


Έπειτα, κατευθύνθηκε προς μια παρέα κοριτσιών που έπαιζαν πινγκ πονγκ και μαχαίρωσε επανειλημμένα τις δύο μαθήτριες, ενώ άλλα παιδιά παρακολουθούσαν. Μετά κάθισε στο έδαφος, άναψε και τσιγάρο και περίμενε μέχρι τη σύλληψή του.


«Θεωρούμε ότι πρόκειται για απόλυτα μεμονωμένο περιστατικό», δήλωσε ο εισαγγελέας. «Τι κίνητρα θα μπορούσαν να υπάρχουν για να μαχαιρώσει κανείς δυο παιδιά; Εξετάζουμε ενδεχόμενο ψυχικής νόσου και χρήσης ναρκωτικών», πρόσθεσε.


Επιπλέον, διευκρίνισε ότι ο δράστης κρατείται σε ψυχιατρείο και όχι στις φυλακές, ενώ αργότερα σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή με την κατηγορία «απόπειρας ανθρωποκτονίας και πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης».


Σύμφωνα με εκπρόσωπο της κρατιδιακής κυβέρνησης, το προσωπικό των σχολείων του Βερολίνου είναι εκπαιδευμένο για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, ωστόσο, όπως σημείωσε, «δεν μπορεί ποτέ να αποκλειστεί κάθε κίνδυνος».

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html