Σουβλατζίδικο στη Μύκονο δίνει 3.600 ευρώ το μήνα για τυλιχτή « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Η έγκυος σύζυγος του «παλαιοχριστιανού» εξηγεί γιατί «εξαφανίστηκε»

Η πρώτη δήλωση της μητέρας των παλαιοχριστιανών που διέμεναν στην ορεινή Κορινθία. Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση της μητέρας της οι...

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Σουβλατζίδικο στη Μύκονο δίνει 3.600 ευρώ το μήνα για τυλιχτή

Κατηγορία Μύκονος στις   2:00 μ.μ.  |  Σάββατο 20 Μαΐου 2023
Σουβλατζίδικο στη Μύκονο προσφέρει σε τυλιχτή μισθό 3.600 ευρώ ενώ η αμοιβή είναι και... διαπραγματεύσιμη!


Αξιοσημείωτες αμοιβές φαίνεται να προσφέρουν επιχειρηματίες στις Κυκλάδες ώστε να προσελκύσουν προσωπικό για τα μαγαζιά τους ενόψει της τουριστικής περιόδου.


Είναι ενδεικτική μια αγγελία στη Μύκονο, που έχει αναρτηθεί σε ιστόποπο με θέσεις εργασίας, όπου ένα εστιατόριο με σουβλάκι ζητά τυλιχτή με ελάχιστη εμπειρία 24 μηνών και αμοιβή 3.600 ευρώ (10 ευρώ την ώρα). Μάλιστα αναφέρει πως η αμοιβή είναι συζητήσιμη, που σημαίνει πως μπορούν να ανέβουν περισσότερο οι απολαβές του υποψήφιου για τη θέση αυτή. Βέβαια, η αγγελία δεν αναφέρει κάτι για την διαμονή του εργαζόμενου, κάτι που έχει τη σημασία του.


Επίσης, όπως αναφέρει το cyclades24.gr, στο Κουφονήσι ψάχνουν επίσης ψήστη και δίνουν μισθό 2.000 ευρώ. Σύμφωνα με την αγγελία, ένα κατάστημα αναζητεί επαγγελματίες για την καλοκαιρινή σεζόν (Μάιος – Οκτώβριος) για την θέση του ψήστη.


Στα προσόντα που απαιτούνται, ανφέρονται τα εξής: Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση τούλάχιστον 5-8 χρόνια, ικανότητα σε κοψίματος νωπού κρέατος (μπριζόλες, μοσχάρι, κοτόπουλα κ.λπ.), πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας, επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά. Η εταιρία προσφέρει ικανοποιητικές αποδοχές και πλήρη ασφάλιση, δυνατότητες προσωπικής εξέλιξης, άριστο περιβάλλον εργασίας, διαμονή και διατροφή, ανταγωνιστικές απολαβές αναλόγως προσόντων. Όλες οι εξελίξεις για τις εκλογές ΕΔΏ


Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html