«Σε περιμένω να γυρίσεις, να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα» -Συγκλονίζει η σύντροφος νεκρού του τρένου « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

«Σε περιμένω να γυρίσεις, να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα» -Συγκλονίζει η σύντροφος νεκρού του τρένου

Κατηγορία Ελλάδα στις   7:05 π.μ.  |  Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023


Στο μοιραίο επιβατικό τρένο στα Τέμπη βρήκε τραγικό θάνατο και ο 28χρονος Νίκος Ναλμπάντης.



Ο 28χρονος Νίκος Ναλμπάντης, μηχανοδηγός στο επάγγελμα, ο οποίος επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία ως επιβάτης, άφησε την τελευταία του πνοή στο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 57 άτομα.



Ο Νίκος Ναλμπάντης, με καταγωγή από την Έδεσσα, ζούσε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και τη δυσάρεστη είδηση της απώλειάς του έκανε γνωστή η σύντροφός του μέσα από ανάρτησή της στα social media.



Τέμπη: Η ανάρτηση της συντρόφου του για το θάνατο του 28χρονου



Η νεαρή κοπέλα με μια κοινή φωτογραφία αποχαιρέτησε τον επί χρόνια σύντροφό της, μηχανοδηγό Νίκο Ναλμπάντη, γράφοντας: «Αχ ψυχή μου, σε περιμένω εδώ, να γυρίσεις. Να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Είμαι εδώ και περιμένω».





Κάτω από τη φωτογραφία του ζευγαριού, φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν τον μηχανοδηγό, ο οποίος βρισκόταν στη μοιραία αμαξοστοιχία το βράδυ της Τρίτης (28/02).



Το μήνυμα του συλλόγου για την απώλεια του 28χρονου μηχανοδηγού



Συλλυπητήριο μήνυμα για τον 28χρονο μηχανοδηγό Νίκο Ναλμπάντη εξέδωσε ο ποδοσφαιρικός σύλλογος ΑΣ Ιωνικός Ιωνίας, καθώς για πολλά χρόνια είχε αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του ποδοσφαιρικού τμήματος.





«Η οικογένεια του συλλόγου μας θρηνεί τον χαμό ενός δικού της παιδιού. Με μεγάλη λύπη και πόνο ενημερωθήκαμε για τον χαμό του Ναλμπάντη Νικόλαου, ο οποίος δυστυχώς είναι ανάμεσα στα θύματα του μοιραίου συμβάντος των Τεμπών. Ο Νικόλας αγωνίστηκε επί σειρά ετών στα τμήματα υποδομής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει δύναμη στους οικείους του να ξεπεράσουν αυτήν την τραγωδία», αναφέρει η ανακοίνωση.



Πηγή: iefimerida.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html