Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: 47 οι νεκροί από το δυστύχημα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: 47 οι νεκροί από το δυστύχημα

Κατηγορία Ελλάδα στις   11:14 π.μ.  |  Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023



Όσο περνούν οι ώρες δυστυχώς αυξάνεται ο απολογισμός των νεκρών από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης (02.03.2023).


Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, οι επιβεβαιωμένοι νεκροί από την σύγκρουση των τρένων είναι πλέον 47.


Μιλώντας στην ΕΡΤ για τους νεκρούς που ανασύρονται, ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής δήλωσε πως οι διασώστες βλέπουν πως στο δεύτερο βαγόνι υπάρχουν άτομα. «Δυστυχώς τα άτομα αυτά είναι σε πολύ κακή κατάσταση, διότι λόγω της σύγκρουσης και της σύνθλιψης που έχει συμβεί τα σώματα είναι σε άσχημη κατάσταση. Αυτή τη στιγμή έχουμε τοποθετήσει δύο σορούς σε σάκους. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι, οι οποίοι ουσιαστικά λόγω του φορτίου της σύγκρουσης που υπέστησαν, δυστυχώς είναι σε άσχημη κατάσταση».


«Για κάποιο λόγο εμφανίστηκε μεγάλο πυροθερμικό φορτίο σε αυτό το χώρο, ίσως να είναι οι ηλεκτρικές συσκευές, ίσως να είναι κάποια άλλη συσκευή», ανέφερε στη συνέχεια.


Τόνισε πως στο σημείο που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά ήταν και το μεγαλύτερο θερμικό φορτίο. «Βρέθηκαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι αστραπιαία να συνθλίβονται από τα βαγόνια και στη συνέχεια να φλέγονται» είπε χαρακτηριστικά.




«Από το πρωί έχουμε βρει 8 σορούς»

Διασώστης που μίλησε στον ΣΚΑΪ, ανέφερε πως από το πρωί έχουν εντοπιστεί 8 σοροί. Επίσημα ο απολογισμός είναι στους 47, ωστόσο και με αυτά τα δεδομένα αναμένεται να μεγαλώσει.


Οι έρευνες στα συντρίμμια συνεχίζονται με αδιάκοπους ρυθμούς.


newsit gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html