43χρονος ασέλγησε σε 6χρονη όταν η μητέρα της βρισκόταν στην τουαλέτα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

43χρονος ασέλγησε σε 6χρονη όταν η μητέρα της βρισκόταν στην τουαλέτα

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   7:33 μ.μ.  |  Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023




Μαζί με την μητέρα του βρισκόταν το 6χρονο κοριτσάκι που έπεσε θύμα ασέλγειας από 43χρονο Ιρακινό σε πλυντήριο αυτοκινήτων στο Πέραμα. Μάλιστα, θεία του παιδιού αναφέρει πως η σεξουαλική παρενόχληση έγινε στο παιδί την ώρα που η μητέρα ήταν στην τουαλέτα.


Η θεία του παιδιού,  αποκαλύπτοντας πως «η μητέρα ήταν με το παιδί εκείνη την ώρα» στο μαγαζί στο Πέραμα και σημείωσε πως μίλησε με την μητέρα αμέσως μετά την ασέλγεια.


Η γυναίκα περιέγραψε όσα της είπε: «Ήταν στο μαγαζί, μιλάγανε, ήταν όλα μία χαρά. Η μικρή είναι κολλημένη πάνω του γιατί του έχει πολλή αγάπη. Όταν έφυγαν από εκεί, η ξαδέρφη μου είπε ότι ο άνθρωπος αυτός ασέλγησε πάνω στο παιδί».


Η ίδια αναφέρει πως η μητέρα διατηρούσε φιλική σχέση με τον 43χρονο και αυτός ήταν ο λόγος που «η μητέρα μαζί με το παιδί ερχόντουσαν συνέχεια εδώ (στο πλυντήριο αυτοκινήτων)».


Περιέγραψε, δε, τη στιγμή που η 28χρονη μητέρα είδε τον 43χρονο να παρενοχλήσει σεξουαλικά το παιδί: «Εμένα η μητέρα, μου είπε ότι το παιδί είχε ξαπλώσει επειδή δεν ήταν καλά και θα του έβαζαν θερμόμετρο. Η μητέρα είχε πάει στην τουαλέτα και γυρνώντας από την τουαλέτα μου είπε ότι τον είδε να κάνει αυτή την πράξη».




Πηγή:  newsit.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html