Market Pass: Ανοίγει το vouchers.gov.gr για τις αιτήσεις - Ποια ΑΦΜ έχουν σειρά « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Market Pass: Ανοίγει το vouchers.gov.gr για τις αιτήσεις - Ποια ΑΦΜ έχουν σειρά

Κατηγορία Οικονομία στις   11:56 μ.μ.  |  Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023


Ανοίγει την Τρίτη (21/2) η πλατφόρμα του Market Pass, για την υποβολή αιτήσεων, με την προθεσμία να εκπνέει στις 15 Μαρτίου. Οι πρώτες πληρωμές θα γίνουν στις αρχές Μαΐου. Ποια ΑΦΜ έχουν σειρά, και πώς κάνετε την αίτηση.


Ανοίγει την Τρίτη 21/02 η πλατφόρμα για τις αιτήσεις για το Market Pass.


  • Οι δικαιούχοι με ΑΦΜ που λήγει σε 0-4 θα μπορούν ήδη από από αύριο, (Τρίτη 21/2), να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.
  • Την αμέσως επόμενη ημέρα, (την Τετάρτη 22/2), θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις και οι δικαιούχοι με ΑΦΜ που λήγει σε 5-9.


Όπως είπε ο Γιάννης Οικονόμου, η ενίσχυση ανέρχεται στο 10% επί των αγορών κάθε είδους. Επίσης από την Τετάρτη διευρύνεται με νέα προϊόντα το Καλάθι του Νοικοκυριού και μπαίνει σε εφαρμογή και το Καλάθι της Σαρακοστής.


Στον αέρα το vouchers.gov.gr


Εν τω μεταξύ εδώ και λίγη ώρα στον αέρα βρίσκεται η σελίδα vouchers.gov.gr όπου θα μπορούν να κάνουν αίτηση οι δικαιούχοι ΄όπως είχε συμβεί ανάλογα στο παρελθόν με Fuel Pass αλλά και με τον Τουρισμό για όλους.


Πώς υποβάλλονται οι αιτήσεις για το Market Pass


Όπως αναφέρεται επίσημα στον οδηγό απαραίτητη προϋπόθεση, για να λάβει ο δικαιούχος την οικονομική ενίσχυση, είναι να υποβάλει μέχρι τις 15/3/2023 αίτηση στην εφαρμογή εισερχόμενος με τη χρήση των κωδικών διαπιστευτηρίων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (taxisnet).


Μετά την είσοδό του στην εφαρμογή, ο αιτούμενος συμπληρώνει και επιβεβαιώνει τα στοιχεία επικοινωνίας του, όπως τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του, επιλέγει τον τρόπο πίστωσης (έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό) και το πιστωτικό ίδρυμα με το οποίο επιθυμεί να συνεργαστεί.


Στην περίπτωση της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, ο αιτούμενος υποβάλλει υπό μορφή IBAN ενεργό λογαριασμό Τραπέζης, στον οποίο θα πρέπει να είναι τουλάχιστον συνδικαιούχος και επιλέγει το πιστωτικό ίδρυμα που τηρείται ο λογαριασμός.


Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στο ότι σε περίπτωση επιλογής έκδοσης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας ο ίδιος ο δικαιούχος ή κάποιο μέλος του νοικοκυριού πρέπει να διαθέτει κινητό τηλέφωνο ικανό να πραγματοποιεί ανέπαφες συναλλαγές (μέσω πρωτοκόλλου NFC).


Σημειώνεται ότι η ψηφιακή χρεωστική κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ηλεκτρονικές συναλλαγές.


Φυσικά, είναι δυνατή η υποβολή αιτήσεως για το Market Pass μέσω ΚΕΠ.


Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html