Καταγγελία για τηλεφωνική απάτη που βάζει σε σκέψεις - Τα «παιδικά» λάθη του θύματος « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Καταγγελία για τηλεφωνική απάτη που βάζει σε σκέψεις - Τα «παιδικά» λάθη του θύματος

Κατηγορία Κρήτη στις   12:30 μ.μ.  |  Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023




Η καταγγελία για την τηλεφωνική απάτη έγινε σε αστυνομικούς στο Ρέθυμνο και οι έρευνες έχουν ξεκινήσει, σε μια προσπάθεια να φανούν όλα όσα έγιναν…


Πήγε στην αστυνομία και περιέγραψε την τηλεφωνική απάτη στο Ρέθυμνο, αφού όμως είχε ολοκληρωθεί. Ο άντρας που τον παγίδευσε του συστήθηκε ως ο βοηθός του λογιστή του και τον έπεισε. Αμέσως μετά του ζήτησε να καταθέσει χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό, δήθεν για τακτοποίηση οφειλών και ο 51χρονος δέχτηκε και πάλι. Αφού έγινε η μεταφορά χρημάτων, κατάλαβε όπως είπε. πως είχε πέσει θύμα ενός άγνωστου δράστη.


Θύμα τηλεφωνικής απάτης κατήγγειλε ότι έπεσε ένας 51χρονος στο Ρέθυμνο και όπως είπε έχασε ποσό ύψους 2.200 ευρώ! Ο άνδρας ανέφερε πως δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άτομο το οποίο του συστήθηκε ως ο βοηθός του λογιστή του.


Στη συνέχεια, τον ενημέρωσε ότι θα έπρεπε να καταβάλει σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό ώστε να τακτοποιηθούν φορολογικές εκκρεμότητες που υποτίθεται πως είχε.


Σύμφωνα με το cretalive.gr, όταν κατάλαβε τι είχε γίνει, ήταν ήδη αργά, καθώς τα χρήματα είχαν κάνει φτερά και βέβαια ο δήθεν βοηθός του λογιστή του δεν υπήρχε.



Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html