Νέος Κόσμος: Άγριος βιασμός νεαρού άνδρα σε «ροζ» στούντιο από τραβεστί « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Νέος Κόσμος: Άγριος βιασμός νεαρού άνδρα σε «ροζ» στούντιο από τραβεστί

Κατηγορία Αττική στις   12:15 π.μ.  |  Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023




Ο 22χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι έκλεισε ερωτικό ραντεβού και βιάστηκε από τραβεστί που παρουσιάστηκε ως γυναίκα.


Ένα απίστευτο συμβάν με κεντρικά προσωπα έναν 22χρονο από την περιοχή της Σαλαμίνας και έναν αδίστακτο τύπο που παρουσιάστηκε σε ερωτική ιστοσελίδα ως γυναίκα, έκλεισε ραντεβού με τον νεαρό και τον βίασε, εξετάζουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ακροπόλης.


Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα ξεκίνησαν στις 19:30 της περασμένης Κυριακής 29 Ιανουαρίου.


Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Παίρνει τον αδερφό του Μαντσίνι! (pic)

Ο 22χρονος άνδρας από την περιοχή της Σαλαμίνας, έκλεισε ραντεβού μέσω σελίδας ερωτικών γνωριμιών με μια γυναίκα προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά. Ο νεαρός, πήγε στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου της οδού Στρογκόνωφ στον Νέο Κόσμο, όπου τον υποδέχθηκε η γυναίκα με την οποία είχε κλείσει το ραντεβού.


Λίγη ώρα αργότερα, όταν πήγαν στο υπνοδωμάτιο και γδύθηκαν, ο 22χρονος έπαθε το πρώτο σοκ. Το άτομο το οποίο του είχε παρουσιαστεί ως γυναίκα, διαπίστωσε πως ήταν τραβεστί και μάλιστα άρχισε να έχει επιθετική διάθεση απέναντί του, όταν είδε πως ο 22χρονος είχε μείνει εμβρόντητος.


Ο νεαρός, όπως κατέθεσε στην Αστυνομία, του είπε πως δεν επιθυμεί να προχωρήσει στην ερωτική πράξη και τότε ακολουθεί ένα δεύτερο σοκ. Το τραβεστί, που είχε παρουσιαστεί ως γυναίκα, ορμάει πάνω του, τον ακινητοποιεί και τον βιάζει πραγματοποιώντας παρά φύσιν διείσδυση.


Το θύμα τον εκλιπαρούσε να τον αφήσει, όμως αυτός τον αγνοούσε και ξεσπούσε στο σώμα του τα αρρωστημένα του ένστικτα παρά τη θέληση του. Λίγα λεπτά αργότερα και αφού ολοκλήρωσε την πράξη, άφησε το νερό και ο 22χρονος έφυγε τρέχοντας και τρέμοντας από το διαμέρισμα του Νέου Κόσμου.


Την επόμενη μέρα το θύμα μετέβη στο Τ.Α Ακροπόλεως και κατήγγειλε όλα όσα φρικτά έζησε από το τραβεστί με το οποίο είχε κλείσει ραντεβού ενώ δόθηκε παραγγελία να εξεταστεί από ιατροδικαστή.


Πηγή: Protothema.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html