Ζώδια – Πανσέληνος: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Ζώδια – Πανσέληνος: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Κατηγορία Ζώδια στις   6:30 π.μ.  |  Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023




Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;


Κριός

Η σημερινή Πανσέληνος φωτίζει τον δημιουργικό σου τομέα ενθαρρύνοντας σε να χαρείς τα συναισθήματα σου, να μοιραστείς τις δημιουργίες σου και να ακολουθήσεις τη χαρά σου. Μπορεί να ανακαλύψεις ή να συνειδητοποιήσεις σημαντικά συναισθήματα για κάποιον. Μια φιλία μπορεί να φτάσει σε ένα σημείο καμπής. Ορισμένες πτυχές του παρελθόντος πρέπει να μείνουν πίσω, απλώς επειδή δεν σε εξυπηρετούν πλέον καλά. Τελικά αυτή η διαδικασία θα ανοίξει τον δρόμο για μια νέα αρχή. Τα καταπιεσμένα συναισθήματα μπορεί σήμερα να απελευθερωθούν.


Ταύρος

Η σημερινή Πανσέληνος τραβάει την προσοχή σου σε θέματα του σπιτιού, της οικογένειας και της καρδιάς. Εάν ξοδεύεις πολλή ενέργεια στις ευθύνες σου προς τον έξω κόσμο ή στη δουλειά, οι περιστάσεις τώρα σου υπενθυμίζουν πως πρέπει να βρεις τις ισορροπίες. Εάν έχεις πιέσει τον εαυτό σου, τώρα θα πρέπει να βρεις τρόπους να ξεκουραστείς. Ένα θέμα σπιτιού, οικογένειας ή ιδιοκτησίας θα μπορούσε να σε απασχολήσει τώρα. Προσπάθησε να αναγνωρίσεις και να ακούσεις τις ανάγκες σου για άνεση και ξεκούραση.


Δίδυμοι

Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να αναδείξει τα συναισθήματα σου για ένα συγκεκριμένο έργο ή μια κατεύθυνση. Ενισχύει τα συναισθήματα παντού γύρω σου κι έχει ιδιαίτερη επίδραση στο άμεσο περιβάλλον και στις επικοινωνίες σου. Μια αναταραχή που σχετίζεται με θελήματα ή με ένα σύντομο ταξίδι μπορεί να είναι στο επίκεντρο τώρα. Αν πρόσφατα υπήρξε απροσεξία με τις λεπτομέρειες ή στις καθημερινές υποθέσεις σου, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις την ανάγκη να ολοκληρώσεις τα σχέδια σου. Εάν μπορείς να τα λύσεις όλα προσπάθησε να αποκλείσεις τις άχρηστες πληροφορίες που έρχονται στη ζωή σου τώρα.


Καρκίνος

Η σημερινή Πανσέληνος φέρνει στο επίκεντρο ζητήματα κοινής χρήσης, οικειότητας και προσωπικών πόρων. Εάν έχεις ξοδέψει πολύ χρόνο δίνοντας και υποστηρίζοντας άλλους ανθρώπους στη ζωή σου, είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να φέρεις περισσότερη ισορροπία στον κόσμο σου αυτήν τη στιγμή. Θα μπορούσαν να έρθουν χρήματα ή να έρθουν νέα για αυξημένους πόρους το επόμενο διάστημα. Αυτή είναι μια στιγμή για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου -είτε κάνοντας περικοπές, είτε πιέζοντας τον εαυτό σου να κερδίσει περισσότερα.


Λέων

Η σημερινή Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο σου και φέρνει στην επιφάνεια τα βαθύτερα συναισθήματά σου για ένα θέμα. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να σηματοδοτήσει μια σημαντική καμπή για τα σχέδια σου. Οποιαδήποτε συναισθήματα έχεις παραμελήσει ή αγνοήσει μπορεί να μεγεθυνθούν. Το να γνωρίζεις τι έχεις στην καρδιά, σου δίνει δύναμη ακόμα κι αν χρειάζεται να κάνεις ένα σχέδιο για να επιδιώξεις αυτό που θέλεις. Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι ελαφρώς χαοτική, οπότε φρόντισε να αφιερώσεις χρόνο για να αφομοιώσεις τα συναισθήματα σου πριν ενεργήσεις με βάση αυτά.


Παρθένος

Η σημερινή Πανσέληνος είναι μια στιγμή που το ψυχικό σου ραντάρ δουλεύει υπερωρίες. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις τα αληθινά σου συναισθήματα για ένα θέμα ή για κάποιο άτομο. Ένα μυστικό μπορεί να βγει στο φως. Εάν ξοδεύεις πολύ χρόνο για να καλύψεις τις υλικές σου ανάγκες, τώρα, με τις τρέχουσες διελεύσεις, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη για συναισθηματική και ψυχική απελευθέρωση. Αυτό θα σε ξεκουράσει και θα σε ανανεώσει. Ήρθε η ώρα να φέρεις ισορροπία στη ζωή σου.


Ζυγός

Η σημερινή Πανσέληνος στον κοινωνικό σου τομέα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια θαμμένα συναισθήματα για ένα φίλο ή έναν ερωτικό σύντροφο. Αν και μπορεί να υπάρξει αρχικά λίγη αναταραχή, αποδεικνύεται τελικά λυτρωτικό και απελευθερωτικό. Ένα θαμμένο πρόβλημα σχέσης μπορεί να εμφανιστεί και να απαιτήσει προσοχή. Ίσως πάλι, ένας φίλος μπορεί να χρειαστεί τη βοήθειά σου. Οτιδήποτε έρχεται στο φως τώρα σου ξεκαθαρίζει την εικόνα για ένα πρόβλημα που υπήρχε ήδη. Μπορεί επίσης να προκύψουν ευκαιρίες για καινούριες συνεργασίες.


Σκορπιός

Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη κι αυτό μπορεί να είναι ένα κάλεσμα για δράση. Μια ευθύνη ή ένα θέμα καριέρας μπορεί να τραβήξουν την προσοχή σου. Οι συγκυρίες είναι τέτοιες που είσαι σε θέση να δείξεις την πιο ώριμη και υπεύθυνη πλευρά σου. Μπορεί να υπάρξει αναγνώριση, ένα βραβείο ή μια ευκαιρία εργασίας. Είναι επίσης πιθανό να υπάρξουν ουσιαστικές συνειδητοποιήσεις σχετικά με την καριέρα ή τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Τα φώτα είναι στραμμένα στο μέλλον σου και ένα σημείο καμπής μπορεί να σε βοηθήσει να προχωρήσεις τα πράγματα.


Τοξότης

Η σημερινή Πανσέληνος προκαλεί έντονα συναισθήματα για ένα θέμα. Φτάνεις σε ένα σημείο καμπής ή σε μια αποκάλυψη σχετικά με την επικοινωνία, την εκπαίδευση, τις προοπτικές, που σε βάζει σε μια νέα πορεία. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει καρπούς ή να κλείσει ένα έργο. Ίσως έρθουν στο φως πληροφορίες που αλλάζουν την οπτική σου για ένα θέμα και τα συναισθήματα ξεσπούν. Η ζωή είναι λίγο χαοτική προσωρινά.


Αιγόκερος

Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να σου ανοίξει τα μάτια ή να διευρύνει το μυαλό σου. Εάν υπήρξες παραπανίσια εξαρτημένη από μια κατάσταση, ένα άτομο ή μια συνήθεια, θα νιώσεις την ανάγκη να αποσυνδεθείς ή να βρεις μια καλύτερη ισορροπία. Τώρα είναι η ώρα να ακούσεις τις ανάγκες σου για πνευματική και συναισθηματική ανάταση. Μια αποκάλυψη για μια οικεία σχέση μπορεί να είναι στο επίκεντρο.


Υδροχόος

Οι σχέσεις και τα προσωπικά θέματα μπορεί να φαίνονται μεγαλύτερα από τη ζωή με τη σημερινή Πανσέληνο στον τομέα της συνεργασίας σου. Συναισθηματικές δηλώσεις και από τις δύο πλευρές φέρνουν μεγαλύτερη κατανόηση στις σχέσεις. Μπορεί να είναι μια θαυμάσια δημιουργική στιγμή, η στιγμή που θα αναγνωρίσεις και θα ακούσεις παραμελημένα συναισθήματα. Είναι το σωστό timing για να εστιάσεις έντονα την προσοχή σου στα προσωπικά σου σχέδια.


Ιχθείς

Με τη σημερινή Πανσέληνο να φωτίζει των τομέα των υπηρεσιών σου, είσαι έτοιμη να αναγνωρίσεις τα συναισθήματα που έχεις για τη δουλειά σου. Εάν δεν είσαι ικανοποιημένη, ίσως τώρα να νιώθεις -έστω και προσωρινά- μια απογοήτευση. Κι αυτό θα σε παρακινήσει να κάνεις αλλαγές στη ρουτίνα σου που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις και να αποδώσεις καλύτερα. Αν και μπορεί να δυσκολευτείς να αντιμετωπίσεις τις ευθύνες σου, τελικά θα νιώσεις καλύτερα αν κάνεις σωστό προγραμματισμό. Προσπάθησε να μην ανησυχείς για το αν σε εκτιμούν ή όχι και κάνε αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά.



Πηγή: tlife.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html