Εξαφανίστηκε 48χρονος – Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Εξαφανίστηκε 48χρονος – Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Κατηγορία Αττική στις   11:28 μ.μ.  |  Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023




Συναγερμός έχει σημάνει στο Χαϊδάρι για την εξαφάνιση ενός 48χρονου από νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής, με το Χαμόγελο του Παιδιού να δημοσιοποιεί σήμερα Παρασκευή (10.2.2023) τα στοιχεία του.


Ειδικότερα, ο 48χρονος Ηρακλής Χολέβας αγνοείται από τις 13 Ιανουαρίου 2023 από νοσηλευτικό ίδρυμα στο Χαϊδάρι, με το Χαμόγελο του Παιδιού να δημοσιοποιεί σήμερα την εξαφάνισή του και στα στοιχεία του, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.


Ο Ηρακλής Χολέβας έχει ύψος 1,80 μ., είναι εύσωμος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει τατουάζ στο αριστερό μπράτσο «Die Young» και έχει ελαφριά πτώση του ενός βλεφάρου. Δεν είναι γνωστό τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.



Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html