Εφάπαξ επίδομα έως 2.000 ευρώ σε αστυνομικούς, οι δικαιούχοι « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΠΑΟΚ: Αυτός «πληρώνει» τη Λεωφόρο – Τελειώνει βασικός άσος

Ανεξαρτήτως της έκβασης του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό, αυτός ο παίκτης δεν έχει ικανοποιήσει με την παρουσία του στον ΠΑΟΚ.. Ακόμα δεν μ...

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Εφάπαξ επίδομα έως 2.000 ευρώ σε αστυνομικούς, οι δικαιούχοι

Κατηγορία Οικονομία στις   2:40 μ.μ.  |  Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023Με τροπολογία που κατατέθηκε διευρύνονται τα ποσά της εφάπαξ ενίσχυσης που χορηγεί ο Ειδικός Λογαριασμός του Τομέα Πρόνοιας Αστυνομικών (Τ.Π.ΑΣ.) του Ταμείου Πρόνοιας Απασχολούμενων στα Σώματα Ασφαλείας (ΤΑΠΑΣΑ).


Δικαιούχοι της εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης είναι οι μέτοχοι ταμείου και σε περίπτωση θανάτου μετόχου, είναι τα μέλη της οικογένειάς του κατ' ισομοιρία (σύζυγος και τα τέκνα και ελλείψει τούτων γονείς και αδέλφια).


Για εξαιρετικά σοβαρές παθήσεις, (κακοήθη νοσήματα, νεφρική ανεπάρκεια, παθήσεις για τις οποίες ο ασθενής υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση), καθώς και παθήσεις που προκαλούν αναπηρία ποσοστού άνω του 67% η εφάπαξ ενίσχυση ανέρχεται σε 2.000 ευρώ.


Την ενίσχυση δικαιούνται οι μέτοχοι και για άλλες παθήσεις ύστερα από αξιολόγηση ιατρού και έγκριση του Ταμείου.


Για δυσίατα νοσήματα του μετόχου ή μέλους της οικογενείας του, χορηγείται ενίσχυση 1.500 ευρώ.


Για παθήσεις του μετόχου σε διατεταγμένη υπηρεσία, η εφάπαξ ενίσχυση ανέρχεται σε 400 ευρώ.


Για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή της συζύγου η ενίσχυση φτάνει στα 1.500 ευρώ. Για θεομηνία ή φυσικό φαινόμενο, όπως σεισμός, πυρκαγιά και πλημμύρα, ή άλλο σοβαρό συμβάν δίδεται ενίσχυση 1.000 ευρώ για ζημιές σε πρώτη κατοικία ή οικοσκευές.


Τα ποσά της εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης προσαυξάνονται ανάλογα με το διάστημα απουσίας του μετόχου από την υπηρεσία κατά 10%, 15% και 20%.Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html