Μονιμοποιούνται οι εργαζόμενοι στο “Βοήθεια στο Σπίτι” « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Μονιμοποιούνται οι εργαζόμενοι στο “Βοήθεια στο Σπίτι”

Κατηγορία Εργασία στις   8:05 π.μ.  |  Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023



Η ΠΟΕ ΟΤΑ χωρίς τυμπανοκρουσίες, μεθοδικά και ελπίζουμε αποτελεσματικά όλο αυτό το χρονικό διάστημα, συνδικαλιστικά αλλά και με την κατάλληλη νομική υποστήριξη, συνέχισε αδιάλειπτα να διεκδικεί την οριστική μονιμοποίηση των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι».


Προσπάθησε σε συνεργασία με την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών να βρεθεί η ενδεδειγμένη λύση του προβλήματος που δημιούργησε η γνωστή σε όλους απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.


Στην σημερινή συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ ΟΤΑ με τον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών κ. Βορίδη, που είχε ως θέμα συζήτησης αποκλειστικά αυτό των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι» ο Υπουργός παρουσίασε στους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Διαταξη Νόμου με την οποία, σύμφωνα με τον Υπουργό, διασφαλίζεται η παραμονή στην εργασία σε μόνιμες θέσεις εργασίας το σύνολο των επιτυχόντων εργαζομένων στο Διαγωνισμό για το Βοήθεια στο Σπίτι.


Κοινός στόχος όπως διαφάνηκε από την συζήτηση η παραμονή και μονιμοποίηση του συνόλου των εργαζομένων. Αισιοδοξούμε και αναμένουμε για την εφαρμογή των δεσμεύσεων του Υπουργού στην κατεύθυνση αυτή.


Αναμφισβήτητα πρόκειται για δικαίωση των εργαζομένων και όσων ανιδιοτελώς και χωρίς δεύτερες σκέψεις συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Στους κόλπους της Ομοσπονδίας έχει αποδειχθεί πως η συντονισμένη προσπάθεια, η σύνθεση απόψεων στην βάση ενός κοινού στόχου μπορεί να υπάρχουν αγώνες αποτελεσματικοί που θα δικαιώνουν τις αγωνίες και τις ελπίδες των εργαζομένων. Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε. Με σύμπνοια, ενότητα και συνεννόηση!


Πηγή: sinidisi.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html