Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Κατηγορία Ζώδια στις   6:50 π.μ.  |  Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023




Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;


Κριός

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη ενθουσιασμό και σε βοηθά στη λήψη αποφάσεων. Θα μπορούσες να αναλάβεις δράση σε μια συνεργασία κάποιου κοντινού σου προσώπου κι αυτό μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα ικανοποιητικό. Τα επίπεδα ενέργειας σου αυξάνονται, το ίδιο και τα κίνητρά σου. Ένας αναζωογονητικός αέρας είναι ίσως πιο αισθητός στις φιλίες, στις επικοινωνίες, στα προσωπικά σου ενδιαφέροντα. Η αυτοπεποίθηση σου αυξάνεται και οι ιδέες σου αποκτούν δυναμική.



Ταύρος

Είναι πιθανό να απολαύσεις το πάθος για μια ιδέα ή ένα έργο με τον Ήλιο και τον Άρη σε αρμονία. Πριν από λίγο καιρό ο Άρης ήταν ανάδρομος και προχωρούσε αργά αλλά σταθερά. Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Άρη εντείνει τη δυναμική και ως εκ τούτου μπορεί να βιώσεις ένα υπέροχο συναίσθημα αναζωογόνησης σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Τα επαγγελματικά εξελίσσονται θετικά, ιδιαίτερα εάν δείχνεις ενθουσιασμό για το μέλλον. Είναι καιρός να αντιμετωπίσεις εύκολα και δύσκολα προβλήματα, καθώς και προκλήσεις.


Δίδυμοι

Η αυτοπεποίθηση σου αυξάνεται μαζί με την ενέργεια σου από σήμερα και είσαι έτοιμη να κυνηγήσεις τους στόχους και τις επιδιώξεις σου. Μπορείς να καταβάλλεις την προσπάθεια που χρειάζεται η επίτευξη τους και να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στον δρόμο σου. Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και φέρνει στον δρόμο σου ευκαιρίες τόσο επαγγελματικές, όσο και προσωπικές. Η ερωτική σου διάθεση ανεβαίνει επίσης, και η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά. Εάν είσαι μόνη, δεν είσαι διατεθειμένη να αφήσεις τίποτα και κανέναν χωρίς να τον πιάσει το μάτι σου.


Καρκίνος

Η αυτοπεποίθηση σου βελτιώνεται σταθερά και η σημερινή αρμονία του Ήλιου με τον Άρη στη σταθεροποιεί. Σε κάνει έτοιμη και πρόθυμη να αναλάβεις ένα θέμα που φαίνεται να έχει καθυστερήσει πολύ. Μπορεί να υπήρξε αναβλητικότητα όμως τώρα μπορείς και θέλεις να προχωρήσεις μπροστά και να κάνεις ένα τολμηρό βήμα προς τους στόχους και τις επιθυμίες σου. Το να είσαι επίσης πιο άμεση και τολμηρή στην ερωτική σου ζωή αποδίδει καρπούς. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις μια όμορφη σύνδεση με κάποιον ιδιαίτερο.



Λέων

Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν τη συνεργασία και η διάθεση σου είναι χαρούμενη και αισιόδοξη. Αυτό σε βοηθά να ολοκληρώσεις έργα ή να συνδεθείς με τους άλλους με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Οι απολαυστικές συζητήσεις και οι συνδέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο και αισθάνεσαι υπέροχα με το να συνεργάζεσαι με κάποιον. Η ερωτική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον και νιώθεις αναζωογονημένη με τη βοήθεια του αγαπημένου σου. Εάν είσαι μόνη, ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν.


Παρθένος

Ο Ήλιος και ο Άρης εναρμονίζονται σήμερα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει όχι μόνο την επιθυμία για αποφασιστική δράση, αλλά και την αυτοπεποίθηση για να προχωρήσεις. Ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι επίσης καλά σήμερα και αισθάνεσαι ιδιαίτερα θετική. Με τον Ήλιο στον τομέα της εργασίας και των υπηρεσιών σου να συνδέεται με τον Άρη στον τομέα της καριέρας και της κατεύθυνσης τα ζωής σου, είσαι πρόθυμη να καταβάλλεις την προσπάθεια που απαιτείται προκειμένου να καταφέρεις τους στόχους σου. Οι στόχοι σου πλέον φαίνονται εφικτοί.


Ζυγός

Οι σημερινές ενέργειες σε βοηθούν να κάνεις το καλύτερο δυνατό. Ανακτάς την αυτοπεποίθηση και τη διαύγεια σου με τον Άρη να εναρμονίζεται σε συμβατά ζώδια και γίνεσαι πνευματώδης και πιο εκφραστική. Αυτή η διέλευση θα μπορούσε να σε παρακινήσει να ξεκινήσεις μια περιπέτεια ή μπορεί να σε εμπνεύσει να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια για την επίτευξη ενός στόχου ή ενός ονείρου. Οι ρομαντικές προοπτικές είναι επίσης καλές κι αν είσαι μόνη ερωτικά, η μέρα, αλλά και το επόμενο διάστημα, κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις.


Σκορπιός

Ο Ήλιος στον τομέα του σπιτιού σου εναρμονίζεται με τον Άρη στον τομέα της οικειότητας σου σήμερα και θα νιώσεις την ανάγκη να βελτιώσεις τον εσωτερικό κόσμο σου. Μετά από μερικούς μήνες αβεβαιότητας είσαι πιο σίγουρη και άμεση στην επιδίωξη ενός ειδικού έργου ή μιας σχέσης. Τα πράγματα φαίνεται να κυλούν φυσικά και οι παρεμβολές είναι ελάχιστες σήμερα, γεγονός που διευκολύνει την ανάληψη δράσης και τη λήψη αποτελεσματικών αποφάσεων. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να πάρεις το προβάδισμα σε ένα θέμα που κάποτε μπορεί να σε είχε παραπλανήσει.


Τοξότης

Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι πολυάσχολη. Κοιτάς μπροστά και βρίσκεις τρόπους να καινοτομείς. Ο Ήλιος που αυτήν τη στιγμή διασχίζει τον τομέα των επικοινωνιών σου εναρμονίζεται με τον Άρη στον οίκο της συνεργασίας σου, διευκολύνοντας την ολοκλήρωση των πραγμάτων. Μπορεί να υπάρξει μια υγιής και εποικοδομητική συζήτηση που θα σε βοηθήσει να αισθανθείς ότι προχωράς μπροστά, αλλά το πιο σημαντικό είναι το ότι είσαι έτοιμη να ενεργήσεις βάση σχεδίου ή μια ιδέας. Δεν είναι πολύς καιρός πριν που ο Άρης ήταν νωθρός, αλλά τώρα ανεβάζει ταχύτητες και ανακτάς κίνητρο και πνεύμα.


Αιγόκερος

Η τόνωση του εσωτερικού σου εαυτού σε βοηθά να εκφραστείς πιο δημιουργικά και από καρδιάς. Είναι μια καλή μέρα για να προσελκύσεις θετική ενέργεια στη ζωή σου. Είναι επίσης ισχυρό για να προχωρήσεις τα σχέδια σου, ιδιαίτερα αυτά που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση χρημάτων και τα καθήκοντα ή την εργασία. Είσαι πολυμήχανη και νιώθεις την επιθυμία να αναλάβεις δράση. Δεν ήταν πολύ καιρό πριν που ο Άρης ήταν ανάδρομος στον τομέα της εργασίας και τα υγείας σου, αλλά τώρα ανεβάζει ταχύτητα, τροφοδοτώντας με καύσιμα τα κίνητρα σου για να ολοκληρώσει τα πράγματα.


Υδροχόος

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για δημιουργικές, ψυχαγωγικές ή ρομαντικές προσπάθειες και για να προχωρήσεις τα προσωπικά σχέδια σου. Ο Ήλιος και ο Άρης εναρμονίζονται κι ενώ ο Άρης ήταν υποτονικός για αρκετούς μήνες, τώρα ανεβάζει ταχύτητες. Είσαι πιο θαρραλέα τώρα και μπορείς να πλησιάσεις κάποιον ή να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου με αυτοπεποίθηση και άμεσα. Μπορεί να έχεις περισσότερη πίεση σε μια σχέση αγάπης. Έκφρασε τις μοναδικές σου ιδιότητες και τα ταλέντα σου με φυσικότητα.


Ιχθείς

Οι αποφάσεις είναι πιο εύκολο να ληφθούν σήμερα και απολαμβάνεις τη νέα ενέργεια που εισρέει. Μπορεί να υπάρχει έντονη επιθυμία να κάνεις κάτι ασυνήθιστο ή να κινηθείς παρασκηνιακά, στο σπίτι ή την προσωπική σου ζωή. Με μια υποστηρικτική διέλευση Ήλιου – Άρη είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο να βάλεις πρώτα τις συναισθηματικές σου ανάγκες ή να αφήσεις πίσω σου κάτι που σε βαραίνει. Τα έργα που σχετίζονται με το σπίτι παίρνουν το πράσινο φως σήμερα. Νιώθεις έντονα την ανάγκη για ασφάλεια στο μέλλον και μπορείς να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις.



Πηγή: tlife.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html