Στο τραπέζι έκτακτο δώρο Πάσχα 250 ευρώ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Στο τραπέζι έκτακτο δώρο Πάσχα 250 ευρώ

Κατηγορία Οικονομία στις   11:21 π.μ.  |  Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023




Πληροφορίες θέλουν την κυβέρνηση να εξετάζει ένα νέο έκτακτο δώρο Πάσχα σε χιλιάδες δικαιούχους, μεταξύ των οποίων συνταξιούχους και ανέργους.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews το ποσό που έχει πέσει στο τραπέζι είναι τα 250 ευρώ ενώ δεν αποκλείεται οι ανακοινώσεις να ρθουν από τα χείλη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στην πρώτη από τις θεματικές συνεντεύξης Τύπου που θα δώσει, την Δευτέρα.


Δικαιούχοι του έκτακτου αυτού επιδόματος θα είναι οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι ενώ γίνεται προσπάθεια η βεντάλια να ανοίξει και να μπουν σε αυτό και οι δημόσιοι υπάλληλοι, δεδομένου ότι το δώρο Πάσχα στο δημόσιο Τομέα έχει καταργηθεί από το 2010. 


Ερωτηματικό παραμένει έκτακτο διπλό Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα σε 270.000 δικαιουχους, όμοιο με αυτό που δόθηκε και τα Χριστούγεννα, όπως και ένα «μπόνους» για τους δικαιούχους του επιδόματος Παιδιού. 


Το έκτακτο δώρο Πάσχα που πιθανότατα θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου στοχεύει στην στήριξη των χαμηλοσυνταξιούχων και των ανέργων που δοκιμάζονται από το κύμα ακρίβειας που σαρώνει τη χώρα. 


Επιπλέον, στην προεκλογική φαρέτρα της κυβέρνησης βρίσκεται και η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, η οποία δεν αποκλείεται και αυτή να ανακοινώσει σε μία από τις συνεντεύξεις Τύπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο αντίκτυπος αυτού του μέτρου θα είναι θετικός σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους αφού αυξάνει τις καθαρές αποδοχές των μισθωτών και μειώνει τα λειτουργικά κόστη των επιχειρήσεων.


Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html