Απίστευτο: Έλληνας εργοδότης έβαζε εργαζόμενους της εταιρείας του να κάνουν push ups « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Απίστευτο: Έλληνας εργοδότης έβαζε εργαζόμενους της εταιρείας του να κάνουν push ups

Κατηγορία Εργασία στις   12:28 μ.μ.  |  Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022


Μια απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως με έναν Έλληνα εργοδότη να επιβάλει στους εργαζόμενους της εταιρείας του ασκήσεις στρατιωτικού τύπου!


Πειθαρχία... στρατοπέδου φέρεται να επέβαλε ένας εργοδότης προς τους εργαζομένους του καθώς είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες βασιμένες σε μαρτυρίες και καταγγελίες που εμφανίζουν τον εν λόγω επιχειρηματία να απαιτεί από όλους τους υπαλλήλους του να παίρνουν... κάμψεις (push ups).


Μάλιστα, λέγεται ότι ο εν λόγω εργοδότης, που είναι ιδιοκτήτης εταιρείας τροφίμων με εξαγωγική δραστηριότητα, έδινε στα ανώτερα στελέχη της εταιρείας στρατιωτικούς βαθμούς όπως επιλοχίας, λοχαγός, ταξίαρχος κ.ά.


Όπως όλα δείχνουν, οι πρακτικές του επιχειρηματία ήταν πέρα για πέρα ασυνήθιστες αφού λέγεται ότι είχε προσλάβει και personal trainer για να γυμνάζει τους εργαζομένους του και να τους εκδίδει και πτυχία για διάφορα αθλήματα.


Μετά από όλα αυτά, όπως είναι φυσικό πολλοί εργαζόμενοι (από τα 70-80 άτομα που ήταν στην εταιρεία), αποχώρησαν πολλοί, όπως αναφέρει το Mega.


Επίσης, λέγεται ότι υπήρξαν άλλοι εργαζόμενοι και στελέχη που προσπάθησαν να νουθετήσουν τον επιχειρηματία, δίχως όμως αποτέλεσμα.




Πηγή: dikaiologitika.gr 



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html