Σε κρίσιμη κατάσταση ο 52χρονος δημοτικός υπάλληλος που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο στο Σούνιο - Επείγουσα έκκληση για αίμα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 52χρονος δημοτικός υπάλληλος που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο στο Σούνιο - Επείγουσα έκκληση για αίμα

Κατηγορία Τροχαία - Ατυχήματα στις   9:11 μ.μ.  |  Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022




Σε κρίσιμη κατάσταση στο ΚΑΤ νοσηλεύεται ο εργαζόμενος καθαριότητας που ακρωτηριάστηκε παραμονή Χριστουγέννων σε τροχαίο στην Λεωφόρο Σουνίου. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τον 52χρονο, ενώ γίνεται έκκληση για προσφορά αίματος. 


Ήταν ξημερώματα Παραμονής Χριστουγέννων όταν ο 52χρονος, που είναι πατέρας δύο παιδιών, βρισκόταν στην πίσω πλευρά του απορριμματοφόρου για να μαζέψει τα σκουπίδια από έναν κάδο στη λεωφόρο Σουνίου, όταν ένα αυτοκίνητο, που το οδηγούσε ένα νεαρός, συγκρούστηκε πάνω στο όχημα του δήμου. Ο 52χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ακρωτηριασμένο το ένα του πόδι στο ΚΑΤ. Ο ίδιος έχει υποστεί πολλαπλά τραύματα σε εσωτερικά όργανα και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.


Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, δίνει μάχη για την ζωή του στο νοσοκομείο. Οι γιατροί στο ΚΑΤ αναφέρουν ότι υπάρχει άμεση ανάγκη αίματος ομάδας μηδέν αρνητικό. 


Την ίδια ώρα, επείγουσα έκκληση για αίμα απευθύνει και ο δήμαρχος Σαρωνικού, σε ανάρτησή του στα social media. «ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για προσφορά αίματος για τον άτυχο εργαζόμενο του Δήμου Σαρωνικού που τραυματίσθηκε πολύ σοβαρά την παραμονή των Χριστουγέννων, υπάρχει άμεση ανάγκη αίματος ομάδας ΜΗΔΕΝ(0-)ΑΡΝΗΤΙΚΟ. Επειδή η ομάδα αυτή είναι δύσκολη, όποιος έχει ή γνωρίζει άτομα με αίμα (0-) αρνητικό, άμεσα να απευθυνθεί στο ΚΑΤ τηλ 21 3208 6346 ή 21 3208 6946, ή να επικοινωνήσει μαζί μας. Το όνομα του ασθενούς Αναστάσιος Πρίφτης» αναφέρει ο δήμαρχος Σαρωνικού, σε ανάρτησή του στο Facebook. 


Δείτε την ανάρτηση: 




Βίντεο σοκ από το τροχαίο


Συγκλονίζει το οπτικό υλικό από το αιματηρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Λεωφόρο Σουνίου. Στο βίντεο φαίνεται αρχικά να αναβοσβήνουν τα φώτα του απορριμματοφόρου, ενώ στη συνέχεια διακρίνεται το αυτοκίνητο που πέφτει πάνω στον άτυχο εργαζόμενο.


Δείτε βίντεο:


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html