Σέρρες: Άνοιξε και πάλι το σχολείο, όπου έχασε τη ζωή του ο άτυχος 11χρονος « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Σέρρες: Άνοιξε και πάλι το σχολείο, όπου έχασε τη ζωή του ο άτυχος 11χρονος

Κατηγορία Σχολεία στις   4:52 μ.μ.  |  Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022




Άνοιξε και πάλι από σήμερα το σχολείο στις Σέρρες όπου έχασε τη ζωή του ένας άτυχος 11χρονος μαθητής μετά από την φονική έκρηξη στο λέβητα των σχολικών εγκαταστάσεων Το 9ο Δημοτικό σχολείο Σερρών επαναλειτουργεί και πάλι μια εβδομάδα μετά το τραγικό συμβάν.


Η θλίψη ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων σήμερα στο σχολείο των Σερρών, όπου σκοτώθηκε ο άτυχος 11χρονος, Βασίλης. Έκδηλη ήταν η και ανησυχία των γονέων, όπως ανέφερε ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στις Σέρρες, Βασίλης Αναστασιάδης που περιέγραψε την εικόνα των μαθητών, δασκάλων και γονέων του 9ου Δημοτικού.


Το πρώτο μάθημα στο σχολείο ήταν αφιερωμένο στη διαχείριση της απώλειας μαθητή και του σοκ του θανάτου, ενώ τα μαθήματα γίνονται παρουσία ψυχολόγου. Συνεργεία τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Σερρών έκαναν όλες τις προηγούμενες ημέρες τεχνικές εργασίες στο σχολείο, όπου έγινε το τραγικό συμβάν, ενώ στο κτίριο τοποθετήθηκαν κλιματιστικά.


Αίτημα για αναζήτηση συμπληρωματικών στοιχείων


Όπως ανέφερε η ΕΡΤ, γραπτό αίτημα για αναζήτηση συμπληρωματικών στοιχείων στo πλαίσιo της προανάκρισης για το θάνατο του 11χρονου μαθητή αναμένεται να κατατεθεί σήμερα στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα Σερρών από τον πληρεξούσιο Δικηγόρο της οικογένειας του 11χρονου, Δημήτρη Γκολέμη.


Στη ανακοίνωση του πληρεξούσιου δικηγόρου της οικογένειας του 11χρονου μαθητή που έχασε τη ζωή του στο σχολείο τους στις Σέρρες αναφέρεται ότι «το γραπτό αίτημα θα κατατεθεί προς το αρμόδιο ΑΤ Σερρών για αναζήτηση συμπληρωματικών στοιχείων στα πλαίσια της προανάκρισης σχετικά με τη διερεύνηση των πρωτοφανών αλλά και προφανών ευθυνών όλων ανεξαιρέτως των υπαιτίων προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση».


Το χρονικό


Το τραγικό συμβάν έγινε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (05.12.2022). Ο λέβητας του σχολείου των Σερρών εξερράγη και από το ωστικό κύμα εκσφενδονίστηκε στα 30 μέτρα η σιδερένια πόρτα της εγκατάστασης και τραυμάτισε θανάσιμα τον 12χρονο μαθητή, που ήταν στο προαύλιο λόγω διαλείμματος. Από την έκρηξη τραυματίστηκαν άλλα δύο παιδιά, ηλικίας 6 και 11 ετών.


Η έκρηξη έγινε μετά από εργασίες που είχαν γίνει στον λέβητα εν ώρα μαθημάτων και οι ευθύνες έχουν γίνει… μπαλάκι ανάμεσα στον διευθυντή του σχολείου, τον Δήμο και τους υπεύθυνους τεχνικούς της εγκατάστασης, ενώ οι γονείς του άτυχου 11χρονου μίλησαν για εγκληματικές αμέλειες. 


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html