Γιώργος Αγγελόπουλος: Όλες οι «επιθέσεις» εναντίον του – Η παρεξήγηση με τον Γιάννη Σμαραγδή και το Survivor All Star « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Γιώργος Αγγελόπουλος: Όλες οι «επιθέσεις» εναντίον του – Η παρεξήγηση με τον Γιάννη Σμαραγδή και το Survivor All Star

Κατηγορία Survivor στις   1:03 μ.μ.  |  Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022



Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο τηλεοπτικός Ντάνος του Survivor μέσα σε μόλις ένα μήνα, απασχόλησε αρκετές φορές τις τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ άκουσε… βαριές κουβέντες από ηθοποιούς και πρώην παίκτες του Survivor.


Γιώργος Αγγελόπουλος – Το δημοσίευμα που ενόχλησε έντονα τον Γιάννη Σμαραγδή


Το δημοσίευμα που ήθελε τον Γιώργο Αγγελόπουλο σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή για τη ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια  προκάλεσε την έντονη ενόχληση του σκηνοθέτη ο οποίος έσπευσε να το διαψεύσει.


Η εταιρία παραγωγής απέστειλε μακροσκελή ανακοίνωση για το θέμα στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και στη Σάσα Σταμάτη.


«Όπως ο καθένας μπορεί να φανταστεί, πρόκειται για fake news και στη χειρότερη περίπτωση μια απρεπή πράξη του εμπλεκομένου. Επί τη ευκαιρία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για τον ρόλο του ήρωα Αλέξανδρου Υψηλάντη έχει ήδη επιλεγεί από τον σκηνοθέτη Έλληνας ηθοποιός μεγάλης κλάσης», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.


Ακολούθησε το ξέσπασμα του Γιάννη Σμαραγδή:


;


Η απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου:


Σε δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθάρισε: «Είναι προσβλητικό προς το πρόσωπό μου και προς τους συνεργάτες μου αυτό που γίνεται. Νιώθω σεβασμό για το επάγγελμα του ηθοποιού. Γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους και στο περιβάλλον των ηθοποιών και στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν μεγάλος δάσκαλος για μένα.


Μέσα σε αυτούς τους ανθρώπους που γνώρισα, χτύπησα και την πόρτα του κ. Σμαραγδή γιατί είχαμε μια κοινή επαφή. Δεν μου πρότεινε τον ρόλο του Αλέξανδρου Υψηλάντη αλλά μέσα από αυτή την επαφή συζητήθηκαν πράγματα, δεν ξέρω αν συζητήθηκαν από τη πλευρά της παραγωγής», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.



Η νέα απάντηση του Γιάννη Σμαραγδή


Ο δήλωσή του στο Zappit.gr ο Γιάννης Σμαραγδής ξεκαθαρίζει μια και καλή για την παρεξήγηση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο:


«Με ιδιαίτερη χαρά και ανακούφιση πληροφορήθηκα πως αναγνώρισες πως δεν σου έγινε από εμένα πρόταση να υποδυθείς τον Υψηλάντη, στην ταινια ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ που ετοιμάζουμε, σε αντίθεση με εκείνους που το κυκλοφόρησαν και διαρρήγνυαν τα ιμάτια τους περί του αντιθέτου.


Μπαίνω στον πειρασμό να σου θυμίσω πως ως “δάσκαλος” σε παρότρυνα από τη πρώτη στιγμή να το διαψεύσεις. Αν το είχες κάνει τότε θα είχαμε αποφύγει πικρίες, πόνο και ανοίκειους χαρακτηρισμούς, όλοι μας. Ας είναι…


Κ. Αγγελόπουλε, σου εύχομαι ανέσπερη και απίκραντη να είναι η ζωή σου και καλή επιτυχία στα καλλιτεχνικά σχέδια σου. Τώρα, γιατί έγινε όλο αυτό και ποιους τελικά εξυπηρετεί… είναι κάτι που μόνο ο μέλλοντας καιρός μπορεί να το φανερώσει», ήταν η δήλωση του Γιάννη Σμαραγδή.


Γιώργος Αγγελόπουλος – Survivor


Με αφορμή το Survivor All Star, ο μεγάλος νικητής του πρώτου κύκλου, βρέθηκε αρκετές φορές στην επικαιρότητα, παρά την απόφασή του να μην συμμετάσχει ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης.


Γιώργος Αγγελόπουλος Vs Σάκης Κατσούλης


Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος ρωτήθηκε για το Survivor All Star αλλά και για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Κατσούλης, συμφωνώντας μάλιστα μαζί του, ότι δεν χρειάζεται coach το Survivor.


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ακούγοντας το όνομα του Σάκης Κατσούλη αντέδρασε: «Ο Σάκης Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος άνθρωπος. Έχει συμμετάσχει σε αυτό το παιχνίδι αλλά προσωπικά δεν τον γνωρίζω. Είναι ένας άγνωστος άνθρωπος και τον γνωρίζω επειδή συμμετείχε που είχε την ίδια ονομασία με αυτό που συμμετείχα κι εγώ».



Η απάντηση του Σάκη Κατσούλη:


Σε δηλώσεις του στην εκπομπή Open Weekend ο νικητής του Survivor 3 απάντησε για την αντίδραση του Ντάνου: «Αυτό θα πρέπει να το δει η παραγωγή. Δαγκώνει το χέρι το οποίο τον έκανε γνωστό και τον αγάπησε όλος ο κόσμος. Μιας και μιλάμε για αυτόν σήμερα, για εμένα ίσως δεν έχει θέση στο παιχνίδι».



Τριαντάφυλλος για Ντάνο: «Τον ξέρει και τον παραξέρει τον Κατσούλη»


Σε δηλώσεις του στην εκπομπή Super Κατερίνα ο Τριαντάφυλλος τοποθετήθηκε για τις δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου.


«Αν λέει ο Ντάνος ότι δεν γνωρίζει τον Σάκη Κατσούλη από το παιχνίδι, σίγουρα λέει ψέματα γιατί το παιχνίδι είναι πασίγνωστο. Το 2021  έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης. Πιστεύω ότι τον ξέρει και τον… παραξέρει. Προσωπικά τώρα εννοείται δεν τον γνωρίζει γιατί ούτε φίλοι είναι και όπως φαίνεται, δεν θα γίνουν ποτέ», ανέφερε ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης».



Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι ηθοποιοί που ξέσπασαν εναντίον του


Μέσα σε σύντομο διάστημα και με αφορμή τα όσα γράφτηκαν για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Γιάννη Σμαραγδή ο ηθοποιός Παύλος Κοντογιαννίδης αντέδρασε στον αέρα του Mega Καλημέρα ακούγοντας το όνομα του Ντάνου.


«Θα είμαι στην ταινία, αλλά ασχολείστε με τον Ντάνο. Ήρθα σήμερα να κάνω ρεπορτάζ για τον Ντάνο αν θα είναι στην ταινία;»


Φανερά ενοχλημένος και ο Τάκης Παπαματθαίου όταν άκουσε το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Open Weekend.


«Δεν ξέρω ρε παιδιά! Μην μου μιλάτε για τέτοια παιχνίδια, σας παρακαλώ, γιατί είμαι και στην τηλεόραση. Δεν ξέρω, δεν με ενδιαφέρει, δεν θέλω να ασχοληθώ».


Δύσκολος μήνας τηλεοπτικά για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.


Πηγή: tlife.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html