Η επική αντίδραση Αμερικανίδας μετά την πρόσληψή της «έριξε» το διαδίκτυο (βίντεο) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Η επική αντίδραση Αμερικανίδας μετά την πρόσληψή της «έριξε» το διαδίκτυο (βίντεο)

Κατηγορία Viral στις   4:40 μ.μ.  |  Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022



Viral στα social media έγινε η αντίδραση μιας γυναίκας που μόλις είχε βρει εργασία.

Μια νεαρή γυναίκα στις ΗΠΑ αντέδρασε με επικό τρόπο όταν της ανακοίνωσαν ότι την προσέλαβαν σε δουλειά. Μετά τα χαρμόσυνα νέα εθεάθη να χορεύει έξαλα στο πάρκινγκ της επιχείρησης. Η αντίδραση της, όπως ήταν φυσικό, έγινε γρήγορα viral στο instagram.


Το συγκινητικό απόσπασμα μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το νέο αφεντικό της γυναίκας, η Dakara Spence, με τη λεζάντα: «Μόλις προσέλαβα λοιπόν αυτό το νεαρό κορίτσι και αυτή ήταν η αντίδρασή της».



Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας έξω από το The Spot Sports Bar and Grill στην Τζόρτζια των ΗΠΑ, το οποίο κοινοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 και δείχνει την επιτυχημένη υποψήφια να μπαίνει στο πάρκινγκ, να σταματά, να κοιτάζει γύρω της για να δει αν είναι εντελώς μόνη της, προτού ξεσπάσει σε έναν μοναδικό χορό.


Το βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram έχει συγκεντρώσει πλέον περισσότερες από 1,5 εκατομμύριο προβολές και κατάφερε μάλιστα να τραβήξει την προσοχή της ίδιας της νέας υπαλλήλου.


Η Kallayah, η οποία χρησιμοποιεί το όνομα @Kalaxxyy_ στο Instagram, έγραψε ως απάντηση στο αφεντικό της: «Lmaoo! Έπρεπε να το κάνω! Νόμιζα ότι κανένας δεν με είδε! Έκανα λάθος τελικά. Σε ευχαριστώ και πάλι!»


Στο βίντεο που ανέβασε και μιλάει για την αντίδρασή της που έγινε viral, εξήγησε πως δεν είχε ιδέα για τον διαδικτυακό σάλος που είχε ξεσπάσει μέχρι που κάποιος της τηλεφώνησε και την ενημέρωσε. Όταν είμαι χαρούμενη κάνω αυτούς τους χορούς παντού, αρκεί να είμαι μόνη μου.




Πηγή: gazzetta.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html