Φως στο τούνελ: Το τηλεφώνημα που αναστάτωσε την Αγγελική Νικολούλη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Φως στο τούνελ: Το τηλεφώνημα που αναστάτωσε την Αγγελική Νικολούλη

Κατηγορία MEGA TV στις   10:10 π.μ.  |  Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022




H Αγγελική Νικολούλη δέχθηκε στο χθεσινοβραδινό (28/10) «Φως στο τούνελ», στο MEGA, ένα τηλεφώνημα για την υπόθεση βιασμού στο Παλαιό Φάληρο, που τη συγκλόνισε.



Αναστάτωση προκλήθηκε, την Παρασκευή (28/10), στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο τούνελ» που προβλήθηκε στο MEGA, εξαιτίας τηλεφωνήματος που αφορούσε στην υπόθεση με τον βιαστή στο Παλαιό Φάληρο.


Συγκεκριμένα, ενώ μεταδιδόταν βίντεο για την υπόθεση, αυτό διεκοπή και – στη συνέχεια – η Αγγελική Νικολούλη ακούστηκε να λέει στο τηλέφωνο: «Μπορείτε να μου δείξετε στον "αέρα" την κάρτα με το τατουάζ παρακαλώ θερμά; Για ελάτε λίγο! Το βλέπετε; Όχι, δεν ακούγεστε στον "αέρα"!».


Κατόπιν, η δημοσιογράφος πρόσθεσε: «Για μισό λεπτό, παιδιά δεν περνάει η γραμμή; Δεν περνάει ο ήχος στον αέρα, ε; Πείτε μου, δεν μας ακούει κανείς. Καλέσατε την Αστυνομία μετά από όλα αυτά ή τώρα το είδατε; Επειδή είναι σοβαρό αυτό που μου λέτε τώρα, να σας ρωτήσω, αν τυχόν μας ζητήσουν να έχουν οι Αρχές επαφή μαζί σας, τι κάνουμε; Σας ρωτάω για να μην βρεθούμε σε δύσκολη θέση και φέρουμε και εσάς σε δύσκολη θέση».


Πάντως, η Αγγελική Νικολούλη ανέφερε μετά το εν λόγω τηλεφώνημα: «Δείξαμε την εικόνα, δείξαμε τα στοιχεία και υπάρχει κάποια σοβαρή πληροφορία. Μέχρι εκεί και τίποτα περισσότερο τώρα. Έχει φτάσει μια πολύ σοβαρή πληροφορία που θέλει έναν χειρισμό ιδιαίτερο».



Κοντά στη σύλληψη του δράστη οι Αρχές


Ένα βήμα κοντά στην ταυτοποίηση – και κατ' επέκταση – στη σύλληψη του βιαστή στο Παλαιό Φάληρο βρίσκεται η Αστυνομία, όπως έγινε το Σάββατο (29/10).


Συγκεκριμένα, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας, ανέφερε στο MEGA: «Υπάρχει μία κατεπείγουσα εντολή – διαταγή από το αρχηγείο της ελληνικής Αστυνομίας σε όλες τις αστυνομικές Αρχές για την αναζήτηση του ατόμου. Έχει δοθεί εντολή και στις περιπολίες».



Ο ίδιος, στη συνέχεια, σημείωσε πως από τα ηλεκτρονικά εργαστήρια της ελληνικής Αστυνομίας οι φωτογραφίες που βρίσκονται στη διάθεσή τους, καταδεικνύουν ξεκάθαρα τον δράστη, κάτι που βοηθά πολύ στο να συλληφθεί άμεσα. Μάλιστα, ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε: «Για τον λόγο αυτό δόθηκε εντολή στους ενστόλους σε κάθε έλεγχο που κάνουν, να σηκώνουν μανίκια».



Υπενθυμίζεται ότι από την περιγραφή της γυναίκας που έπεσε θύμα του δράστη, προέκυψε ότι εκείνος μιλούσε άπταιστα Ελληνικά και είχε τατουάζ με δύο δαχτυλίδια στο μπράτσο του.



Πηγή: ieidiseis.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html