5 πράγματα που μάλλον δεν ξέρατε για το γυναικείο στήθος « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

5 πράγματα που μάλλον δεν ξέρατε για το γυναικείο στήθος

Κατηγορία Γυναίκα στις   3:16 μ.μ.  |  Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022




Βρίσκεται σε πολλές περιπτώσεις στο επίκεντρο αλλά δεν τα γνωρίζουμε όλα..


Βρίσκεται σε πολλές περιπτώσεις στο επίκεντρο. Είτε της μόδας, είτε της σeξουαλικής έλξης, είτε της υγείας. Το γυναικείο στήθος είναι ένα σημείο του σώματος που έχει τραβήξει πολλή προσοχή και όσο κι αν νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα γύρω από αυτό, υπάρχουν πάντα κάποια πράγματα που ίσως δεν γνώριζες.


Όπως τα 5 παρακάτω:


Λάθος νούμερο σουτιέν


Έχει ακουστεί πολλές φορές. Υπολογίζεται ότι περίπου το 80% των γυναικών φοράει λάθος νούμερο σουτιέν. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην είναι βολικό και αρκεί να σκεφτείτε πόσες φορές σκεφτήκατε ότι το στήθος μπορεί να μεγάλωσε ή να μίκρυνε.


Ναι, το μέγεθος του στήθους αλλάζει


Στην προεμμηνορροϊκή φάση, το στήθος έχει μεγαλώσει σε πολλές γυναίκες, κι αυτό γιατί στο σώμα συναντώνται υψηλότερες ποσότητες προγεστερόνης και προλακτίνης, όπως αναφέρει το CNN. Το στήθος μεγαλώνει και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, ενώ υπάρχουν αρκετοί σeξολόγοι που αναφέρουν ότι μπορεί να διογκωθεί έως και 25%, όταν υπάρχει έντονη σeξουαλική διέγερση.


Ο ύπνος μπρούμυτα αλλάζει το μέγεθος επίσης


Χρειάζεται αρκετό χρόνο αλλά μπορεί να γίνει. Πολλοί γιατροί συμβουλεύουν να βάζετε κάτω από το στήθος ένα μαξιλάρι κατά τη διάρκεια του ύπνου.


Συνήθως το αριστερό στήθος είναι μεγαλύτερο


Μην σας πιάνει άγχος. Είναι απολύτως φυσιολογικό το ένα στήθος να είναι μεγαλύτερο από το άλλο. Και περίπου στα 2/3 των γυναικών, το μεγαλύτερο είναι το αριστερό.


Και οι γυναίκες παρατηρούν το στήθος άλλων γυναικών


Και όχι σε ορισμένες περιπτώσεις. Μελέτη έδειξε, χρησιμοποιώντας μαι συσκευή παρακολούθησης των ματιών, πως οι άνδρες αφιερώνουν περισσότερο χρόνο παρατηρώντας το γυναικείο στήθος, αλλά και οι γυναίκες κάνουν το ίδιο σε όσες βρίσκονται δίπλα τους ή απέναντί τους.


Πηγή: e-radio.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html