Να σκοτώσει τη μητέρα και το αδερφάκι του είχε προσπαθήσει ο 17χρονος που πήγε να πνίξει την αδελφή του « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Να σκοτώσει τη μητέρα και το αδερφάκι του είχε προσπαθήσει ο 17χρονος που πήγε να πνίξει την αδελφή του

Κατηγορία Κρήτη στις   5:37 μ.μ.  |  Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022




Επιθέσεις στη μητέρα και το αδερφάκι του αποκαλύπτεται ότι είχε πραγματοποιήσει ο 17χρονος στο Ηράκλειο Κρήτης. Νωρίτερα συνελήφθη επειδή επιχείρησε να πνίξει την 18χρονη αδερφή του!


Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η μητέρα του 17χρονου στο Ηράκλειο Κρήτης φέρεται να κατέθεσε ότι ο γιος της έχει ασκήσει και στο παρελθόν ανάλογη βία τόσο απέναντι στην ίδια όσο και προς το μικρότερο παιδί της, αλλά και στην 18χρονη. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που γίνεται επίσημη καταγγελία στις αρχές σε βάρος του 17χρονου, με αποτέλεσμα ο νεαρός αυτή τη φορά να συλληφθεί.


Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα τη Δευτέρα (19.09.2022), ο 17χρονος είχε επιτεθεί στην 18χρονη αδερφή του, πέρασε τα χέρια του στον λαιμό της και προσπάθησε να την πνίξει!


Η νεαρή αντιστάθηκε, κατάφερε να ξεφύγει από τη μανία του αδερφού της και να καλέσει στο τηλέφωνο τη μητέρα της. Εκείνη ειδοποίησε με τη σειρά της την αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον 17χρονο στο σπίτι της οικογένειας.


Ο 17χρονος βρίσκεται στο γραφείο του ανακριτή Ηρακλείου για την απολογία του, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία σε βαθμό κακουργήματος.



Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html