Προσοχή σε απάτη με το Power Pass: Πώς εξαπατούν με την επιδότηση « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Αν δείτε αυτά τα σημάδια τότε σας έχουν χακάρει το κινητό

Βλέπετε κάτι περίεργο στο κινητό σας; Αυτά είναι τα σημάδια ότι σας έχουν χακάρει Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά ναι υπάρχουν αρκετές ...

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Προσοχή σε απάτη με το Power Pass: Πώς εξαπατούν με την επιδότηση

Κατηγορία Οικονομία στις   6:30 π.μ.  |  Τρίτη 9 Αυγούστου 2022Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών για την αποφυγή νέας απάτης για το Power Pass.

Χρησιμοποιώντας ως παγίδα το Power Pass, επιτήδειοι καταφέρνουν να εξαπατήσουν ανυποψίαστους πολίτες ζητώντας τους στοιχεία - όπως iban και κωδικούς e-banking - για να τους «βοηθήσουν» με το επίδομα ρεύματος.


Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών για την αποφυγή εξαπάτησής τους από επιτήδειους που προφασίζονται την ιδιότητα υπαλλήλων της Εταιρίας, με στόχο να αποσπάσουν προσωπικά τους στοιχεία με αφορμή την οικονομική ενίσχυση του Power Pass.


Υπογραμμίζεται ότι ο ΔΕΔΔΗΕ δεν εμπλέκεται σε κανένα στάδιο της διαδικασίας για την πίστωση των ποσών των δικαιούχων της οικονομικής ενίσχυσης Power Pass και δεν θα ζητήσει ποτέ από τους καταναλωτές στοιχεία που σχετίζονται με τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς (e-banking, IBAN κτλ).Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html