Τα Ζώδια της Τρίτης 16.08.2022 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Τα Ζώδια της Τρίτης 16.08.2022

Κατηγορία Ζώδια στις   5:10 π.μ.  |  Τρίτη 16 Αυγούστου 2022


Τοξότη η μέρα ενδείκνυται για συζητήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις στα επαγγελματικά, ενώ μπορεί να οριστικοποιηθεί ακόμα και μια συμφωνία


Τα Ζώδια της Τρίτης 16.08.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.


Κριός

Με καλή «ροή» ενέργειας η μέρα σου, εκτός ίσως από τις βραδινές ώρες που μπορεί να βγάλει μια πίεση, ενώ αν ανηκεις στο 2ο δεκαήμερο μπορεί να έχεις μια εξέλιξη σχετικά με τα οικονομικά ή τα επαγγελματικά σου.


Ταύρος

«Θέλεις επειγόντως διακοπές» αν τυχόν βρίσκεσαι ακόμα στο κλεινόν άστυ, με τη μέρα να  προσφέρεται ωστόσο για ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις και ερωτικές εξομολογήσεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο.


Δίδυμοι

«Κατόπιν εορτής» -στην κυριολεξία- σκέφτεσαι ίσως πως θα έπρεπε να είχες διαμορφώσει αλλιώς τα πλάνα σου γι’ αυτές τις μέρες, με την Τρίτη να φέρνει ακόμα κάποιο νέο σχετικά με τη δουλειά σου (2ο δεκαήμερο κυρίως).


Καρκίνος

Και όχι ότι δεν περνάς καλά, απλά να, θα’ θελες πιο «συγκλονιστικές» εμπειρίες σ’ αυτές τις διακοπές, με τη μέρα να φέρνει πάντως ίσως κάποια είδηση ή κάποια συζήτηση που σε χαροποιεί (2ο δεκαήμερο κυρίως).


Λέων

Θέλεις με κάποιο τρόπο να αναβαθμίσεις το concept «Καλοκαιρινές διακοπές 2022», ωστόσο η Τρίτη έχει εύνοια σχετικά με ένα οικονομικό ή επαγγελματικό σου θέμα (2ο δεκαήμερο κυρίως). Oh, well.


Παρθένος

Το τρίγωνο του κυβερνήτη σου Ερμή από το ζώδιο σου με τον Ουρανό δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σχετικά με ένα επαγγελματικό σχέδιο ή ένα ζήτημα σπουδών, κυρίως αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο.


Ζυγός

Από τις μέρες που ενώ μπορεί να πάρεις αυτό που ήθελες, στο τέλος καταλήγεις να αναρωτιέσαι ήταν αυτό που όντως ζητούσες. Μπέρδεμα I know, ενώ η μέρα μπορεί να φέρει και κάποια είδηση σχετικά με τη δουλειά (2ο δεκαήμερο κυρίως).


Σκορπιός

Δεν αποκλείεται σήμερα ένα προκύψει μια ξαφνική συνάντηση, κάποιο τηλεφώνημα ή μια πρόσκληση από κάποιον φίλο που λειτουργεί ανανεωτικά για την διάθεση σου (2ο δεκαήμερο κυρίως).


Τοξότης

«Καταμεσής του Αυγούστου» θα μου πεις, έλα όμως που η μέρα ενδείκνυται για συζητήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις στα επαγγελματικά, ενώ μπορεί να οριστικοποιηθεί ακόμα και μια συμφωνία (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Αιγόκερως

Ίσως σήμερα υπάρξει μια θετική είδηση ή εξέλιξη από το μέτωπο των επαγγελματικών, ενώ δοσοληψίες και συζητήσεις σχετικά με μελόντικα επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται, κυρίως αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο.


Υδροχόος

Με «αρμόζουσα» ψυχολογία διακοπών ως επί το πλείστον η Τρίτη, φέρνοντας παράλληλα ίσως και κάποιο θετικό νέο που αφορά τα οικονομικά σου ή ένα θέμα σπιτιού/ οικογένειας, κυρίως αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο.


Ιχθύες

Είναι ευκολότερο να βρεις παρέα αλλά και να κάνεις καλοκαιρινό «κόρτε» σήμερα, έχοντας παράλληλα εύνοια σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για τα επαγγελματικά σου, κυρίως αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο.



Πηγή: athensvoice.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html