«Δεν ασχολήθηκα ποτέ με καταλήψεις», λέει η φοιτήτρια που πήρε πτυχίο από το ΑΠΘ με το απόλυτο 10 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

«Δεν ασχολήθηκα ποτέ με καταλήψεις», λέει η φοιτήτρια που πήρε πτυχίο από το ΑΠΘ με το απόλυτο 10

Κατηγορία Παιδεία στις   10:56 π.μ.  |  Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022


H Ελίνα Χατζηδημητρίου πέτυχε αυτό που έμοιαζε ακατόρθωτο, είναι η πρώτη φοιτήτρια που αποφοιτά από το Τμήμα Θετικών Επιστημών και συγκεκριμένα το Μαθηματικό, του ΑΠΘ με βαθμό 10!


Η νεαρή μίλησε στο Status 107.7 για αυτή την αδιαμφισβήτητη επιτυχία της, για τα όνειρά της και για τα χρόνια της στο πανεπιστήμιο.


«Δεν θα ήθελα να συνεχίσω τη ζωή μου μόνιμα στο εξωτερικό, θα ήθελα να πάω για ένα διάστημα, π.χ. για πέντε χρόνια, για να κάνω διδακτορικό, να αποκτήσω κάποια εμπειρία, και διδακτική, και μετά θα ήθελα να επιστρέψω στη χώρα μου», λέει η Ελίνα Χατζηδημητρίου για το ενδεχόμενο της ζωής στο εξωτερικό.


Σε ότι αφορά αυτή την τεράστια επιτυχία της, η Ελίνα Χατζηδημητρίου ανέφερε αρχικά ότι δεν πίστευε ότι θα φθάσει εκεί, αλλά από ένα σημείο και έπειτα ήταν ο στόχος της.


Σημείωσε ότι δεν αισθάνεται να έχει στερηθεί κάτι από την εφηβεία της λόγω της εντατικής μελέτης. Μάλιστα, όπως είπε, στο Λύκειο ήταν μαθήτρια του «20» όχι όμως και στο Γυμνάσιο.


«Δεν ασχολήθηκα ποτέ με καταλήψεις, δεν θα με ενοχλούσε η πανεπιστημιακή αστυνομία»


Σε ότι αφορά τα θέματα που και τελευταία έχει απασχολήσει το ΑΠΘ, η Ελίνα Χατζηδημητρίου δήλωσε πως «δεν ασχολήθηκα ποτέ με καταλήψεις, κινητοποιήσεις και δραστηριότητες εκτός των σπουδών μου και δεν θα με ενοχλούσε η παρουσία αστυνομίας, αν κάνει τη δουλειά της».


Η Ελίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και από πολύ μικρή έδειξε να έχει κλίση στις θετικές επιστήμες και κυρίως στα μαθηματικά.


Έχει δύο μικρότερα αδέρφια και όλη η οικογένεια χαίρονται και είναι υπερήφανοι για την επιτυχία της όπως λέει.


Πηγή: iefimerida.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html