Έκτακτο επίδομα καλοκαιριού με ...επανάληψη της επιταγής ακρίβειας « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Άνοιξε η πλατφόρμα για το Power Pass - Αναλυτικά όλη η διαδικασία

Σε λειτουργία βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής το Power Pass μέσω του vouchers.gov.gr. Πρόκειται για την πλατφόρμα που είχε εξαγγείλ...

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Έκτακτο επίδομα καλοκαιριού με ...επανάληψη της επιταγής ακρίβειας

Κατηγορία Οικονομία στις   10:45 π.μ.  |  Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022
Ένα από τα σενάρια που έχει θέσει επί τάπητος η κυβέρνηση για τη στήριξη των πολιτών έναντι των ανατιμήσεων είναι και η (δεύτερη) επιταγή ακρίβειας για το καλοκαίρι.


Πέρα από τα μέτρα που αφορούν τη συγκράτηση των τιμών στην ενέργεια και την επιδότηση βενζίνης και ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανοίξουν οι πλατφόρμες Power Pass Fuel Pass, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης εξετάζει τα δημοσιονομικά περιθώρια προκειμένου να επαναλάβει το καλοκαίρι την «επιταγή ακρίβειας» η οποία δόθηκε το Πάσχα.


Υπενθυμίζεται ότι η επιταγή ακρίβειας ύψους 200 ευρώ δόθηκε τη Μεγάλη Εβδομάδα σε περίπου 1,7 εκατ. δικαιούχους (εκ των οποίων 634.000 χαμηλοσυνταξιούχοι).


Πάντως, για να δοθεί μια νέα επιταγή ακρίβειας απαιτείται να βρεθεί δημοσιονομικός χώρος (οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο γιαπερίπου 250-300 εκατ. ευρώ) που θα επιτρέψει στην κυβέρνηση να προχωρήσει στις επιπλέον παροχές.


Παράλληλα, για να δοθεί ένα «επίδομα καλοκαιριού», θα πρέπει να είναι τόσο προσεκτικά «ζυγισμένο», ώστε να μην λάβουν λάθος «μήνυμα» και οι αγορές. Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html