Ο καιρός τα Χριστούγεννα: Αυτή είναι η πρόγνωση για την παραμονή και ανήμερα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Ο καιρός τα Χριστούγεννα: Αυτή είναι η πρόγνωση για την παραμονή και ανήμερα

Κατηγορία Χριστούγεννα στις   11:47 μ.μ.  |  Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021



Την πρόγνωση του για τον καιρό την παραμονή των Χριστουγέννων εξέδωσε το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.


Σύμφωνα με το meteo.gr, την Παρασκευή, παραμονή των Χριστουγέννων, νεφώσεις και πρόσκαιρες τοπικές βροχές αναμένονται στα δυτικά και βορειοανατολικά ηπειρωτικά, στο Ιόνιο και στο Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται πρόσκαιρες, τοπικές νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.


Η ορατότητα στα ηπειρωτικά έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στη δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -8 έως 8 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -4 έως 9, στη Θεσσαλία από -3 έως 12, στην Ήπειρο από -2 έως 12, στην ανατολική Στερεά από -2 έως 12, στη δυτική Στερεά από 0 έως 10, στην Πελοπόννησο από -1 έως 14, στα νησιά του Ιονίου από 1 έως 12, στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου από -2 έως 11, στις Κυκλάδες από 0 έως 12, στα Δωδεκάνησα από 8 έως 12 και στην Κρήτη από 3 έως 16 βαθμούς Κελσίου.


Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου θα πνέουν από δυτικές έως βορειοδυτικές διευθύνσεις ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ.


Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 Μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 1 έως 8 βαθμούς Κελσίου.


Η πρόγνωση της ΕΜΥ για τα Χριστούγεννα


Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ανήμερα των Χριστουγέννων, στη δυτική Ελλάδα, την Κρήτη, τις νότιες Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα κα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές. Το βράδυ στα βορειοδυτικά οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.


Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται αρκετή ηλιοφάνεια με λίγες παροδικές νεφώσεις.


Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.


Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και οι μέγιστες τιμές της θα φτάσουν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τους 13 με 14 βαθμούς, στο Ιόνιο, τα υπόλοιπα ηπειρωτικά, την Εύβοια και τις Σποράδες τους 15 με 17 βαθμούς, ενώ στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα φθάσει τοπικά τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.


Τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.



real.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html