«Έκαναν έρευνα για κορονοϊό» – Τι λέει η ηλικιωμένη που απατεώνες της έκλεψαν 1.750 ευρώ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

«Έκαναν έρευνα για κορονοϊό» – Τι λέει η ηλικιωμένη που απατεώνες της έκλεψαν 1.750 ευρώ

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   3:22 μ.μ.  |  Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021



Δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει μια 88χρονη γυναίκα στη Χαλκιδική πώς έπεσε θύμα απάτης και έκαναν φτερά μέσα από το σπίτι της οι κόποι μιας ζωής.


Το περιστατικό συνέβη στη Αρναία Χαλκιδικής όταν δύο επιτήδειοι συστήθηκαν στην 88χρονη ως κρατικοί υπάλληλοι με πρόσχημα την ενημέρωση για πιθανούς κινδύνους μόλυνσης από τον κορονοϊό. Τότε της ζήτησαν να ελέγξουν και τα χρήματά που είχε στο σπίτι της, τα άρπαξαν και έγιναν καπνός.


Η ηλικιωμένη εμφανίστηκε απαρηγόρητη μιλώντας στο newsit.gr. Εξήγησε πως την πλησίασαν οι επιτήδειοι και πως κατάφεραν τελικά της αποσπάσουν τα χρήματα που είχε στο σπίτι της.


«Μου χτύπησε την πόρτα μια γυναίκα και μου είπε ότι είναι υπάλληλος του κράτους και ότι κάνουν έρευνα σε σπίτια για τον κορονοϊό. Αν υπάρχουν άρρωστοι και αν υπάρχουν μολυσμένα αντικείμενα στο σπίτι. Μάλιστα πήρε τηλέφωνο έναν άντρα που ήταν έξω από το σπίτι για να έρθει να βοηθήσει. Είπε πως αυτός είναι περισσότερο ειδικός στα αντικείμενα και πρέπει να τα ελέγξουν. Και πρέπει να ελέγξουν ακόμα και τα χρήματα που υπάρχουν στο σπίτι. Τι να κάνω κι εγώ; Τους πίστεψα. Και τους έβγαλα τα χρήματα. Τα πήραν κι έφυγαν, έγιναν καπνός. 1.750 ευρώ στο σύνολο. Οι κόποι μιας ζωής ήταν. Μακάρι να βρουν και τον άντρα που ήταν μαζί της», ήταν τα λόγια της 88χρονης. 


newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html