Αυξήσεις στο ρεύμα: Από το κράτος θα καλύπτεται το 80% « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Αυξήσεις στο ρεύμα: Από το κράτος θα καλύπτεται το 80%

Κατηγορία Οικονομία στις   6:50 π.μ.  |  Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

«Το 80% της αύξησης του ρεύματος θα καλύπτεται από το κράτος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, στον απόηχο των μέτρων που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ, το βράδυ του Σαββάτου.


Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι τα μέτρα στήριξης της κοινωνίας θα δώσουν «ανάσα» στους πολίτες, αλλά και σημαντικά κίνητρα στη νέα γενιά.


Όπως είπε ο κ. Οικονόμου το πρωί της Κυριακής μιλώντας στον ΣΚΑΪ, το πακέτο μέτρων ξεπερνά τα 3,5 δισ. ευρώ. «Το πιο σημαντικό είναι ότι μειώνονται οι φόροι και αυξάνονται τα εισοδήματα, δημιουργείται ασπίδα προστασίας στον κόσμο για όλα αυτά που πέρασε».


Αναφορικά με την αύξηση του ρεύματος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι η επιδότηση αφορά όλα τα τιμολόγια της ΔΕΗ. «Οι ιδιωτικές εταιρείες παροχής ρεύματος θα αναγκαστούν να ακολουθήσουν γιατί διαφορετικά θα χάσουν πελάτες», πρόσθεσε.


Εξάλλου, όπως σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, θα υπάρξει και αύξηση κατά 20% για το επίδομα θέρμανσης. «Επομένως, τα νοικοκυριά εξοικονομούν χρήματα και απελευθερώνονται από το άγχος, αλλά και οι επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν την πρόνοια αυτή».


Ο κ. Οικονόμου ανέφερε πως τη Δευτέρα θα δοθούν διευκρινίσεις για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού.


Αναφορικά με τη μείωση του ΕΝΦΙΑ, είπε πως πρόκειται για ακόμα ένα μέτρο που αφορά όλους τους πολίτες. «Το 2022 θα είναι ακόμα μικρότερος ο ΕΝΦΙΑ», σημείωσε.


Σχετικά με την δημόσια υγεία, ο κ. Οικονόμου επεσήμανε πως κάθε πολίτης θα μπορεί να έχει 4 διαγνωστικές εξετάσεις για πολύ σημαντικές ασθένειες.


Επίσης, τόνισε ότι το επόμενο μεγάλο στοίχημα είναι να εμβολιαστούν τα παιδιά, ενώ «πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε να κρατήσουμε τα παιδιά στις τάξεις.»


Τέλος, ανέφερε ότι οι εκλογές θα γίνουν όταν ολοκληρώσουν το έργο που έχουν αναλάβει.


dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html