Ανησυχία στα γραφεία ελληνικής ομάδας - Σοκ από την πώληση εισιτηρίων - Η αντίδραση του προέδρου « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Ανησυχία στα γραφεία ελληνικής ομάδας - Σοκ από την πώληση εισιτηρίων - Η αντίδραση του προέδρου

Κατηγορία Superleague 1 στις   9:13 π.μ.  |  Κυριακή 8 Αυγούστου 2021



Η πώληση των διαρκείας κινείται σε πολύ χαμηλούς ρυθμούς μετά και τον άδοξο ευρωπαϊκό αποκλεισμό και ο Καρυπίδης αντέδρασε μόλις πληροφορήθηκε ότι στα δυο φιλικά με Λάρισα και Βόλο έχουν προπωληθεί μόλις τρία εισιτήρια.

Προβληματισμός επικρατεί στον Άρη για τις χαμηλές... πτήσεις στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας παρά το γεγονός πως αυτά έχουν τεθεί προς κυκλοφορία εδώ και καιρό. 


Ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός των Κιτρίνων από την Αστάνα, επιβάρυνε την ήδη χαμηλή κίνηση στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και ήδη στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης αναζητούν λύσεις για να ανέβουν οι πωλήσεις. 


Σαν να μην έφτανε αυτό, η ΠΑΕ Άρης, ξεκίνησε από την Τετάρτη τη διάθεση των εισιτηρίων για τα δύο εντός έδρας φιλικά που ακολουθούν με ΑΕΛ (10/8) και ΝΠΣ Βόλο (14/8), ωστόσο, σύμφωνα με όσα ανέφερε η ίδια η ΠΑΕ, διατέθηκαν μέχρι νωρίς σήμερα το μεσημέρι μόλις τρία εισιτήρια. 


Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο πρόεδρος του Κιτρινόμαυρου συλλόγου να προχωρήσει σε μία κίνηση με... νόημα, αφού έδωσε εντολή να δοθούν τρία VIP διαρκείας στη θύρα 7 του «Κλεάνθης Βικελίδης» στους τρεις αυτούς φίλους της ομάδας που προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια για τις δύο φιλικές αναμετρήσεις. 



sdna.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html